fbpx

Слободата е основна потреба кон која се стреми секој човек. Понекогаш бизнисот не ограничува на одредени правила и принципи во работењето кои ја убиваат креативноста и нашиот слободарски дух. Во продолжение прочитајте како да ја креирате сопствената слобода во Вашиот бизнис:

Преземете одговорност!

Парадоксот е во тоа што колку ја зголемувате Вашата одговорност, толку автоматски ја зголемувате слободата. Само одговорен човек има слобода да ја креира сопствената иднина. Одговорност е да имате точна слика во каква состојба е Вашиот бизнис и што треба да подобрите. Темелна документација заедно со темелни извештаи е единствен пат како да имате стабилен бизнис. Знаеме начин како наједноставно можете да ги креирате сите потребни извештаи. Дознајте кој е Вашиот најпродуктивен работник, најдобар сектор, најмоќен производ, најдобар месец за продажба, најпроблематичен плаќач, најтежок месец за наплата… Дознајте каква промена треба да направите уште денес! Побарајте план за развој на Вашиот бизнис тука!

бизнис

Како самите да креирате идеален извештај?!

Колку и да имате квалитетен софтвер кој генерира голем број корисни извештаи, бизнисот е жива материја и потребата од нови извештаи расте секој ден. Успешниот претприемач анализира, пресметува, планира, прави промени! Не постои нешто како ограничена слобода. Или имате максимална слобода или немате слобода. Креативноста ќе Ве однесе неколку скалила погоре! Пронајдовме начин како да креирате каков и да посакате извештај кој го нема на Вашиот софтвер со само неколку клика. Креирајте ја сопствената слобода! Побарајте бесплатна демо верзија тука!

Што е Report Builder?

Report Builder е поттикнувач на Вашата креативност. Конечно во Вашите раце имате алатка која буквално овозможува да ја добиете било која информација, пресметка, извештај за Вашиот бизнис без да мора да чекате на сметководителот. Вашиот програм за неколку секунди може да изгенерира моќен извештај по формула или пресметка која вие самите сте ја одредиле. Едноставно одберете некој од понудените темплејти и започнете да го креирате Вашиот идеален извештај, без разлика на тоа колку колони, сортирања и пресметки Ви се потребни. Конечно имате можност за неограничен број извештаи во било кое време! Не мора повеќе да чекате ниту на програмерите кога имате потреба од нов извештај. Бидете самите свој програмер! Испробајте ја Report Builder опцијата на Helix професионалниот софтвер уште денес. Побарајте бесплатна демо верзија тука!

Креативните луѓе прават промени!

Креативниот дух е слободен дух! Доколку сакате Вашиот бизнис да расте едноставно морате да правите промени! Од Вашата подобра иднина Ве дели само одлука.

Побарајте бесплатен консултативен разговор!