fbpx

Изберете решение

Вашиот бизнис во сигурни раце!

Користете го бесплатно Побарај демо 30 дневен предизвик: ЗОШТО Е ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС? Закажете консултативен разговор!
0
ГОДИНИ ИСКУСТВО
0 +
ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ

Одговор на Вашите прашања

Донесете вистинска одлука!

Одберете компанија која го разбира Вашиот бизнис и навистина се грижи за Вас!

Работевме посветено изминатиов период. Вашиот Helix се развива систематски и со план кој е фокусиран на подобрување на Вашиот бизнис. Новата верзија 7.20 значи подобрен Helix, со неколку нови можности и функции за кои сме сигурни дека ќе го олеснат…

ZONEL Software oбјавува конкурс за Асистент за корисничка подршка Знаења и потребни вештини: Познавање на корпоративно работење на една компанија од аспект на книговодство (финансово, материјално, малопродажба, плати, изготвување анализи и комерцијални извештаи) Позитивен, неконфликтен пристап во контакт со комитентите…

Како од сметководител кој нема слободно време, има работа преку глава, работи цел дена за малку пари, води малку фирми... да прераснете во претприемач чиј бизнис расте незапирливо? Тајната е веќе откриена. Постои решение кое ќе Ви помогне да ја…

Остануваме посветени на Вашиот бизнис. Бидејќи сакаме Вашето работење да нема застои и да бидете чекор пред конкуренцијата. Новата законска измена е веќе имплементирана во Вашиот Helix. Законска 100 (19.04.2021):Финансиска поддршка за плати за 02,03 месец 2021 година поради кризата…

Финансиското здравје е еден од најдобрите показатели за потенцијалот на Вашиот  бизнис за долгорочен раст. Анализите укажуваат на тоа дека сопственици на компаниите кои имаат доволно познавања на деловните финансии, имаат компании со поголеми приходи и профит, повеќе вработени и…

1. Поголема брзина значи поголем капацитет Каде е моќта на сметководителот? Една производствена компанија ако сака да расте, го зголемува производствениот капацитет. Како може едно сметководствено биро да го зголеми капацитетот, покрај зголемувањето на бројот на вработени? Како да опслужите повеќе клиенти? Ако…

Како сопственик на бизнис, секогаш барате начини да ги намалите трошоците. Се разбира, намалувањето на трошоците Ви помага да го зајакнете протокот на пари. Како сопственик на бизнис, знаете дека протокот на готовина е важен. Бизнисот кој има стабилен и…

Како да создадете тим од вистински професионалци и успешно да ги менаџирате? Времето на строги директори е веќе историја во менаџментот. Водете елегантно! Учествувајте во секоја позитивна промена на Вашите вработени. Бидете главна инспирација во Вашата компанија. Клучното прашање е…

Нова енергија. Нови идеи. Брз. Ефикасен. Паметен. Моќен. Софтвер кој го чувствува Вашиот бизнис. За прв пат, софтверско освежување во угостителскиот бизнис. Нема веќе памтење шифри, сомнителни сметки, сомнителни загуби, нема веќе нервози, застој... Интелигентно решение кое ќе направи да…

Дигиталната трансформација на компаниите подразбира длабока и забрзана трансформација на деловните активности, на процеси, на надлежности и на модели на бизнисот со цел целосно искористување на промените и на можностите на дигиталните технологии и нивното влијание на компанијата, и тоа…