fbpx

Најповолна понуда на сите времиња за  секое претпријатие или книговодствено биро
Моќна и проверена формула за успешен бизнис

Само 28 минути Ве делат од  вистински финансиски пресврт во Вашата кариера !!!

КОНЕЧНО!

Само 7 минути Ве делат од правилна одлука на  долгата дилема околу избор на нов или  промена на компјутерски програм!

Без разлика каква е Вашата дејност:

OK 01Книговодство и консалтингOK 01ТрговијаOK 01Производство
OK 01Угостителство . . .OK 01Услуги . . .OK 01Маркетинг . . .

Само за успешните:

 • Дали имате увид како се движи Вашиот бизнис во секој момент?

 • Како до клучните информации за правилно планирање на иднината на Вашиот приход?

Aко водите книговодствено биро,  немате повеќе изговор за:

 • Малку фирми.

 • Проблеми со инспекции.

 • Премногу работа за мала цена.

 • Голема конкуренција.

 • Тешка економска ситуација . . ..

За трговија:
докажано најправилен и најбрз чекор кон зголемување на Вашиот промет и до неколку пати!
Дали владеете со сите информации за Вашето претпријатие во секој момент? Било кога спремни за инспекција?

Книговодители, немате повеќе изговор за малку  фирми, премногу работа за мала цена,  проблеми со  инспекции, голема конкуренција,  тешка економска ситуација, …
Тајната на многу малку стварно успешни книговодствени бироа директно во Ваши раце и
никогаш (стварно никогаш) поевтино …
Зошто напорно да истражувате 10-тина години со многу трошоци, повторни прекнижувања, нервози, стрес, недостаток на време?
Имајте повеќе слободно време за анализа и планирање, А И ЗА ВАШИТЕ НАЈБЛИСКИ!

 Велат сè што стварно вреди има и висока цена.
НО НЕ Е СЕКОГАШ БАШ ТАКА!
Грабнете ја оваа прилика додека сè уште постои!

Ова го пишувам под силен притисок дури и на моите најблиски соработници. По 19 години професионална работа и задоволство на сите мои (а голем број) корисници одлучив конечно да понудам најдобро можно решение за секој книговодител или современа компанија за што помала цена (!). Неповторлива прилика, која едноставно не смеете да ја пропуштите. Продолжете …

За неколку минути ќе дознаете:

strelka

Како да ја победите конкуренцијата? – Факти и правила со кои сигурно ќе се сложите и кои мора да ги почитувате!

strelka

Кое книжење е побрзо: Рачното или компјутерски? – Дознајте ја фрапантната вистина, за која не се свесни 95% книговодители!

strelka

Конечно крај и за тешката наплата! Како до редовна наплата без ниту еден завртен телефон, без трошоци за агенции за принудна наплата, без потрошено драгоцено време …

strelka

Дали сте спремни за инспекција во секој момент и како да бидете безгрижни 24/7?

strelka

Кој е сонот на секој книговодител? – Конечно решение за многу непреспиени ноќи!

strelka

Дали мора да зависите од програмерите и како да ставите крај на сите тие нервози?

strelka

Која е вистинската тајна и формула на стварно успешните компании или книговодствени куќи и како речиси преку ноќ да се издигнете високо над конкуренцијата? Ова не можете да го негирате!

Ова не е понуда, туку вистинско и комплетно решение. Еден мој добар пријател ми рече дека никогаш за своите 25 години водење книговодство не сретнал нешто поквалитетно и толку бесплатно.

Пред Вас е она што долго време го бара баш секој книговодител и секој вид современа компанија.

Директна формула за сигурна експанзија на Вашиот бизнис, а и за најмала можна цена. Единствена формула на нашиот пазар еднакво применлива и за апсолутни почетници и за напредни професионалци.

Ако не ве засега книговодството или успехот на Вашето претпријатие, оставете го ова за другите. Ова е само за оние кои се спремни и знаат како да успеат.

ДАЛИ СТЕ СПРЕМНИ ЗА УСПЕХ ?

strelka_buletАко сте почетник – книговодител: Отстранете ја веднаш дилемата
– “Дали водењето книговодство е исплатливо?” и
– “Како да дојдете до свој бизнис ист онаков каков што поседуваат многу мал број стварно успешни книговодствени бироа после најмалку 7 – 10 години напорно истражување, многу трошоци, експерименти и многу пати прекнижување од почеток?” Успехот Ви е гарантиран и веќе е во Ваши раце !
strelka_buletАко веќе имате книговодствено биро: Дали сте задоволни со максимумот на Вашето работење? Колку време сте пред компјутер, а колку со Вашите најблиски? За колку пари? Заслужувате? ПОВЕЌЕ НЕ!

Еве, овде ќе Ви поставам и едно прашање: Дали е подобро да водите книговодство рачно или комјутерски? Компјутерски? Сигурни сте? Продолжете, подолу ќе дознаете една фрапантна вистина за која не се свесни преку 95% книговодители.

strelka_buletАко имате сопствено претпријатие кое се занимава пример со трговија, производство или услуги: Зарем уште некој друг Ви води книговодство? И за многу Ваши (исклучиво Ваши!) информации чекате некој спор, многу зафатен книговодител, тешко достапен и многу често во недостаток на време?

Овие информации (картици, должници, залиха, …) ги добивате обавезно неажурно со краен датум од пред 7-20 дена заради непрокнижени документи, често неточни со оправдување кое следи и да не Ве потсеќам дека за тоа секој месец плаќате! Не верувам евтино!
Дознајте како поисплатливо да ги имате сите информации на располагање во секој момент (дури и ноќе и во празници), секогаш ажурни со моментален датум и многу многу поевтино.
Дури и ако книговодството се води во Вашето претпријатие: Дали сте задоволни од максимумот на неговото работење? Неговата брзина? Ажурност? Навременост? Прегледност? Точност? Дали сте задоволни од програмите? Понекогаш откажува компјутерот? Прекнижувате или со саати или денови не можете да откриете зошто нешто не се сложува? Програмите Ви се во застарениот ДОС систем?
Јас Ви нудам решение како од секој Ваш компјутер да направите бескрајно вреден, прецизен педантен и брз работник, без ниту еден денар дополнителен месечен трошок за плата и придонеси.
Најмалку што можете да добиете е повеќекратно зголемување на Вашата ефективност, водење повеќе фирми (за книговодители), поголем промет (за трговија, производство, услуги, …) и многу повеќе слободно време! И не само тоа. Едноставно пред Вас е проверен метод за експлозија и на Вашиот финансиски прилив.

Мојата намера е да Ви овозможам исклучиво проверен, преку 19 години докажан и потврден начин како да издигнете успешно
професионално книговодствено биро или успешна (трговска, услужна, …) компанија која располага со една стабилна база на информации – неопходна за анализа и проценка, а со тоа и за гарантиран успех!
И тоа речиси преку ноќ.

КАКВИ ПРОМЕНИ ВИ СЕ ПОТРЕБНИ?

Мора да направите револуционерна промена во Вашето работење, кое се состои од:

 • Следење најнови закони и прописи,
 • Носењето документи по банки и до/од Вашите комитенти,
 • Секојдневно фактурирање (за претпријатија) и
 • Книжење на документите.

Од сево ова највеќе време поминувате на секојдневно книжење и внес на некои податоци, фактурирање, … Дали тоа време зависи од бројот на фирми на кои водите книговодство или бројот на фактури на ден (на пример за трговски претпријатија)? Сигурно.
За неколку секунди ќе дознаете како да внесете во Вашето претпријатие и Вашето книговодство беспрекорен ред со гарантирана точност и ажурност во секој момент!
Без разлика со каква дејност се занимавате, мора од Вашето работење да направите еден брз и синхронизиран процес од изработка на фактури до моментална анализа и одговор на сите Ваши прашања! Еве зошто:

Револуционерен финансиски напредок е можен само со:

 • Што поголем промет (за трговија), односно
 • Водење што повеќе фирми (за книговодствени бироа) и
 • За што пократко време за книжење (обработка);

Како да дојдете до сево ова? Обично преку реклама и препорака. Да, најмасовен и релативно добар метод.
Но како до искрена препорака? Имате совршена идеја? Висок рејтинг меѓу конкуренцијата? Во следните неколку редови ќе ја дознаете малку познатата и секогаш занемарена вистина. Затоа продолжете …
Пример за трговија: и сами знаете дека ако издавате барем 5-7 фактури дневно, времето за изработка на една фактура е нешто што не може да се занемари.
Запишување опис на производите, количина, цена, пресметка на износи, ДДВ, пресметка на суми, проверка, датуми, испорака на робата, …

Купувачот е нестрплив и очекува да работите само за него. И ако ова време е малку подолго тој си заминува кај и така големата конкуренција со некој небитен изговор (“ќе се врати подоцна” и сл.).

Што Ви е потребно? Брза изработка на фактура и испорака, моментално задолжување на купувачот и увид во сите должници и ажурирани залихи уште следната секунда, без никаква дополнителна
акција!

Само на овој начин јас лично Ви гарантирам многу искрени препораки, добра реклама и повеќекратно зголемување на Вашиот промет. Ова е многу пати докажано во пракса!


 

Огромна разлика од претходно. Ние имаме најчесто големи фактури со преку од 30 ставки. Сега фактурираме повеќе и од 10 пати побрзо. Со само едно копче ни се печати испратница и фактура во 2 примероци и одма купувачот е задолжен финансиски. Материјалното и финансовото водење ни е ажурно во секој момент. Често кога има повеќе луѓе, буквално нема никаков застој, нема чекање.

“С & Т ” – школски прибор,
канцелариски материјал и производство на тетратки Тони,
02/ 2440-104, 2440-064


Тоа е она што му е потрбно на секое современо претпријатие!

Но фрапантна грешка е ако го занемарите и книговодството и неговото навремено ажурирање. Ќе видите дека Вашето претпријатие го гледам како една цврста целина меѓу Вашата главна дејност и Вашето книговодство, поготово ако сте книговодител или биро со книговодствена примарна дејност! Ова важи за сите дејности:

Што и ако имате многу комитенти-купувачи, а дефинитивно не можете да постигнете се на време? Прво многу неажурност, многу грешки, многу
бегла и незавршена работа со многу одлагања, а на крај дефинитивен крах на целата Ваша долго време и тешко стекната репутација:

КРАХ НА ЦЕЛИОТ ВАШ БИЗНИС !!!

Значи доаѓаме до единственото можно решение кое се вика

HELIX-K GOLD и најмалку ќе Ви овозможи:

За трговија, производство, услуги:

 • Брзо, прецизно, доверливо и секогаш на време ажурирано работење;
 • Крај на секој вид неажурност, грешки, споро работење, немање време, повторни проверки, прекнижувања, … ;
 • Многу повеќе време за анализа и планирање на Вашиот бизнис со информации за сите Ваши прашања и потреби;
 • Сигурен и проверен метод за прилив на нови купувачи;
 • Зголемување на Вашиот промет и до неколку пати;
 • Сите законски промени на дофат;
 • Никогашповеќе проблеми со инспекции и контроли;
 • Многу повеќе слободно време;
 • Гарантиран целосен пресврт на Вашиот бизнис !

За книговодство:

 • Никогаш повеќе проблеми со инспекции и контроли;
 • Производ кој сам себе се препорачува и сигурен и проверен метод за прилив на нови фирми за водење книговодство;
 • Многу повеќе слободно време;
 • Сите законски промени на дофат;
 • Прилив на намалку 5 – 10 пати повеќе фирми за книговодство;
 • Крај на секој вид грешки, неиспочитувани термини, немање време и неисполнети обврски, неажурност, бескрајни проверки, прекнижувања, … ;
 • Гарантиран целосен пресврт на Вашиот бизнис !

Многу малку претпријатија и книговодители се стварно успешни. Јас Ви гарантирам дека од овој момент и Вие ќе станете едни од нив, само ако одбегнете една од најголемите и најчести грешки.

Дознајте ја фрапантната вистина за која не се свесни повеќе од 95% книговодители и фирми!!!

Дали да водите рачно книговодство како пред 15 или 30 години или компјутерски? Ако водите компјутерски дали имате предност? Да, компјутерското водење има огромна предност. Сите тоа го знаат, дури и мојата мала ќерка.

Но, НЕ Е ТАКА ! – Тоа е ТАА фрапантна вистина!

Ајде сега од друг аспект: дали има разлика меѓу:

Рачно напишано конто, документ, комитент, датум и износ на хартијаиИстите тие податоци внесени преку тастатура, па уште дополнети со потврдни копчиња, пребарување во посебен шифрарник, контен план, дополнително сложување, меморирање, архивирање, затворање, блиц проверка, а уште и ако компјутерот баш во тој момент нешто “не прима”?

ИМА:racnoto_pobrzo

Ова можам да Ви го докажам многу лесно и во секој момент!!!
Ова е таа вистина. Вистина која на претерано лесен начин може и Вам да Ви се случи!
Еве како: Дали сте експерт во избор на компјутерска опрема и програми? Не? – Тоа е тоа. Само што не сте влегле во големата група “обични” корисници кои не се свесни за причините за својот неуспех или “едвај” успех.
Како програмер и инженер за компјутери посветив 19 години за решение на овој проблем. Постои ли решение? Да, постои и конечно е во Ваши раце.
Низ овие 12 години сретнав многу – вистински успешни претпријатија – кај кои пресудно за нивниот успех е “како да почнат” или “како да го насочат својот бизнис”.

Верувајте, не е крива тешката економската ситуација,
слабата наплата, малиот пазар, големата конкуренција
,… 

Крив е само и само погрешниот избор.
Добро е што правилен избор, а тој е секогаш само еден.
Затоа, продолжете.

Замислете дека сте книговодител пред 20 или 30 години, со пенкало во рака, многу хартии околу Вас, дигитрон и бескрајни математики за секој производ – набавна цена, продажна, маржа, данок, книжење во налог, лагер, аналитики, синтетики, … и така до бескрај.

Во таа затрупаност, пазење и концентрација замислете само една друга ситуација: само после внес на производ и количина (крајно едноставно) – комплетно извршено раздолжување на документот од лагер, картици, фактурата е отпечатена, спремна калкулација со сите параметри (набавен и продажен износ, маржа, ДДВ, рабат, …) и комплетно финансиски искнижена на конта по Ваша желба. Без додатно да мрднете ни со прст!

Исто така ажурирани аналитички и синтетички картици, бруто биланс, заклучни листови, картица на купувачот, спецификација, податоци за ДДВ пријавата според уредни законски пропишани обрасци.

И сето тоа за помалку од една секунда!!!
Нема потреба од никакво дополнително меморирање, ажурирање, пребарување, затворање или архивирање.

А на крајот на календарската година:

Потполно автоматски, со притискање на само едно копче – печатење на комплетна завршна пресметка на празна бела хартија и снимање
дискета во законски пропишан формат –

Тоа е она што му е потребно на секој книговодител !

Замислете уште едно задоволство:

Документите за книжење доаѓаат отпечатени од различни локации (магацини, градови) па дури може да бидат и преку 200 фактури и испратници дневно. Сите овие документи може да ги внесува друг место Вас! Вие за нивна обработка нема да потрошите ни повеќе од една минута.

Секој момент е автоматизиран. Од копирање и пренос до автоматско книжење.

Ова е HELIX – K Gold:

 


 

Измислен програм што може да го посака секој книговодител. Пред тоа сменивме 3-4 програми а последниве 19 години го користиме само HELIX. Извонредна поврзаност на податоци од моментално автоматско книжење до автоматско составување завршни пресметки. Со леснотија водиме повеќе од 100 фирми и многу ни олеснува поврзаноста со многу од нив преку моментално копирање на нивните документи директно кај нас …

“УНИ-КОНТ” – книговодствено биро
Зоран, Зорица
02/ 24-01-316, 070/ 586-531


 

HELIX – K Gold е производ на 19 години работа исклучиво со книговодители, трговски и производни фирми и сите моменти кои значат олеснување и задоволство во работата.

Исто така зад него стои професионална екипа од програмери и примена на сите најсовремени светски дострели за изработка на ваков тип апликации.

19 години се вложени во секој момент од работата со програмот, секое поле, копче, автоматизам, процедура. Иако е 100 % Windows програм, секоја акција можете да ја добиете и со тастатура ако така Ви е полесно. Глувчето – заборавете го.

 


 

Јас сум презадоволна и на сите кажувам дека може да го користат HELIX. Лесно се учи и го препорачувам.

“МА-ГО компани” – книговодствено биро
Светле, 02/ 20-31-156, 070/ 372-671

 


 

Секаде, во секој прозорец постојат упатства, показатели, насоки, објаснувања. Со еден збор HELIX сам Ве води цело време интуитивно и со неговите можности само небото Ви е граница.

Само замислете колкава заштеда на време е ако во еден документ внесете само неколку неопходни податоци, а се друго се одвива автоматски.

Од многу дискусии и обуки ќе Ви дадам само еден пример кај преносници: автоматското материјално и финансиско ажурирање на излезниот документ подразбира и: автоматско креирање влезни документи во магацин и продавница, ажурирање на лагер и материјални картици, трговски книги во сите магацини и продавници и веднаш изготвува најнови законски обрасци (ПЛТ, ЕТ, …). Не Ви останува баш никаква (!) дополнителна работа.

Што добивате со тоа?

OK 01Денес се се купува освен времето. Огромна заштеда на време.
OK 01Во Вашето работењеникогаш повеќе нема да се појави грешка, неслагање, пропуштени или непрокнижени информации и сл..
OK 01 Максимално го избегнувате секој дополнителен напор – препишување, внесување и бескрајни проверки. Доведете го до максимум Вашиот комфор во секојдневното работење.


Тоа е она што му е потребно на секој книговодител и
секое современо претпријатие!

Овој простор е многу мал и затоа нема да набројувам што се содржи HELIX – K Gold. Само ќе спомнам дека за овие 19 години постоење изграден е со се што е потребно за секој вид книговодство.

Од финансово и материјално работење, аналитички, синтетички и финансови картици, лагер листи, увоз со автоматски распоред на трошоци – до основни средства, благајни, програм за вирмани, плата, камати, … и уште многу опции кои Ви гарантирам дека ќе Ве фасцинираат а нема да ги сретнете кај ниту еден друг програм !

Едноставно HELIX – K Gold нема конкуренција! Далеку е пред неа, која нуди програми работени неколку недели или максимум неколку месеци од индивидуални програмери или фирми кои се формираат преку ноќ и исто така исчезнуваат.

И не само богатсво на опции. Во секој свој дел HELIX – K Gold располага со едноставна, стандардизирана работа, многу објаснувања и насоки, многу брзо се учи дури и од апсолутни почетници. Не Ви е потребно ама баш никакво претходно искуство.

 


 

Нешто прекрасно. Лесен е за работа, нас ептен ни е уходан, брзо са работи, брзо се совладува пошто самиот укажува како да се користи. Немам баш никаква примедба. Дури сме прогласени за едни од најдобрите и најпрегледни за секаков вид евиденција од многу инспекции. Завршните пресметки функционираат совршено, нема никакви проблеми.

“РИ ТРАДЕ” – Книговодствено биро
Елица, 02/ 30-61-336, 30-62-624

 


 

Добро, а што ако има законски промени ?

Знам дека законските промени го загрижуваат секој корисник! Нормално, бидејќе не може сам да го промени програмот(?!).

Мора да дојде програмерот, а тој е многу зафатен па се чека 1 , 2 , па дури и 20 дена а многу често и никогаш – заминал во странство, се занимава со друга дејност, и сл.

Колку пати сте биле и Вие во таква ситуација ?

Како во HELIX – K Gold е решен проблемот на законски промени еднаш за секогаш и како решението е на само неколку минути од Вас и тоа во оној момент кога Вие тоа ќе го посакате?

Штом ќе настане некоја законска промена едноставно притиснете само едно копче и HELIX ќе се надгради сам! Да, добро прочитавте – САМ! За тоа Ви е потребна само најобична интернет конекција која денес секој ја поседува.

Зависно од конекцијата се се одвива од 1 до 7 минути и тоа во оној момент кога Вие тоа ќе го посакате – 24h на ден, 7 дена во неделата, 365 дена годишно!
И онака HELIX – K Gold располага со сите најнови законски пропишани обрасци. Замислете плата и ПДД-МП – рекапитуларот за плата – едноставно снимање и вчитување во МПИН системот со 2 копчиња! Исто така платни списоци, ГДП, …

Замислете, автоматско печатење на вирмани за плата – 45 фирми – вкупно 225 вирмани за помалку од 15 минути

 


 

Измислен програм, поготово за материјално и плати. Пет плус !

Весна – професионален книговодител
02/ 31-32-524, 070/ 360-225


Нема никогаш повеќе да ја препишувате ДП-АК даночната пријава, ПЛТ, ЕТ, ЕТУ, КДФИ, МЕТГ, МДБ, …

Едноставно заштедете и пари и време !

И сето тоа на големо и далеку познато задоволство на многу инспектори и извршени контроли. Навистина многу за овие 19 години, без забелешки, со многу пофалби за обрасците и многуте извештаи !

И не само на овој начин. Во HELIX – K Gold е направен максимум да можете и сами да внесувате измени. Променете или внесете нова стапка за ДДВ и едноставно применете ја! Таа ќе функционира беспрекорно во сите аналитики, фактури, книжења, обрасци како да постоела отсекогаш.

Креирајте го сами и изгледот на фактурата, испратница, девизна фактура, … Со ЛОГО на Вашата компанија, текст по желба, облик на фонт, …

Постои на пример и посебен водич (Wizard) за сами да го креирате начинот на автоматско книжење на секој вид документ. Дефинирајте сами свои аналитики, конта, износи преку специјален прашалник на наједноставен начин – бескрајно корисна и уникатна опција!

Исто така едноставно променете или внесете сопствен контен план, аналитички и финансиски конта, банки, видови трошоци, …

 


 

Искрено се најдобро функционира. Никогаш немало проблеми со тоа што ни треба. Направен е во согласност со сите законски прописи. Презадоволна сум и од Вашата подршка.

“КОРНИ” – Трговија на големо и мало
со плочки и санитарна опрема
Маре, 02/ 278-50-50


 

Сакате да Ви откријам уште една тајна на секој програм? Тајна која програмерите не ја кажуваат на почеток, а после скапо ја наплаќаат и тоа секоја година!!!

Што во јануари и февруари секоја календарска година ?

Знаете дека треба да се префлрлат салда, да се отвори новата година иако старата не е затворена и – повторно чекање на програмерот или чекате до 28. 02 за да Ви ги префрли дефинитивните состојби?

Замислете само како би било ако:

Префрлањето финансови и материјални салда и сите неопходни шифрарници во следна календарска година зависи само од Вас и
можете да го
повторувате неограничен број пати! Кога Вие ќе посакате!

Без програмери, без чекање, за помалку од една минута! Формиран почетен налог, префрлени спецификации на 120 , 220 , 221 , … денарски и девизно, префрлен лагер, попис со количини и цени.

Префрлени сите неопходни шифрарници, основни средства, вработени, …

Новата година е спремна во оној момент кога Вие ќе посакате, па дури и пред 31 декември. И тоа преку специјално дизајниран водич со кој прецизно бирате што да се префрли и со кој на ниеден начин не можете да погрешите или дуплирате некој документ.

Специјално и со многу книговодители потврдено затворање на класа 4 и 7 и класа 8 и 9!

Да, потполно автоматски распоред на добивка и загуба. И сето тоа со притискање на само едно копче!


Gold Zavrsna
А сега најважното:

И тоа за помалку од две минути!!!

Да, Биланс на успех, Биланс на состојба, Даночен биланс, Посебни податоци, СПД, ДБ-ВП, Објаснувачки белешки, … никогаш побрзо, полесно и поавтоматизирано. Сите обрасци изработени според Ваши индивидуални правила и според Вашето индивидуално книжење !!!buИзвадок директно од HELIX – K Gold

Што останува од Вашето старо искуство на непреспиени ноќи и бескрајни математики за секое АОП ?

Сонот на секој книговодител конечно е остварен! Секоја година преку 7000 претпријатија предаваат завршни пресметки на овој начин – но само со HELIX!

Лично Ви гарантирам дека во Македонија не постои друг програм со ваква опција!

На пример 30 завршни пресметки комплетно готови за помалку од 60 минути зависно само од брзината на Вашиот печатар !!!zav_registrИма ли цена оваа можност? Има ли HELIX – K Gold воопшто цена? 800 € ?, 1300 € ?, 1500 € ?, 5000 € ? Можам да Ви ветам само многу многу помалку!

Еден книговодител кој зад себе има преку 15 години искуство со исклучиво рачно книжење без компјутер и преку 20 години компјутерско водење книговодство во една прилика рече: “Со HELIX и да сакам не можам да погрешам. Секогаш пред себе ги гледам своите грешки “.

Не можам доволно силно да Ви ја претставам и оваа особина по која HELIX – K Gold повторно е единствен во Македонија.

Посебно дизајнирана конзола за детекција, дијагноза и корекција на сите Ваши грешки ! ! !

На прегледен начин изготвува извештаи кои можете да ги печатите или снимите за подоцнежна анализа за:

  • Неслагање меѓу материјално и финансово;
  • Непрокнижени калкулации или несложени финансиски салда;
  • Пропуштени цени, нерегуларни датуми во материјално и финансово;
  • Пропуштени теркови, анализа на материјални и финансови износи за секој материјален документ;
  • Прецизна анализа на негативни количини;
  • Детекција на намерно отворени налози;
  • Пропуштени комитенти во аналитички конта ( 120 , 220 , 221 , 121 , …);
  • Книжења и налози во различен месец;
  • И многу многу повеќе …

Непроценлива помош при откривање било кој вид грешка. Едноставно опфатена е секоја несакана или нерегуларна ситуација!

Затоа

 

 Со HELIX едноставно не можете да погрешите.

Во него има вграден сервис за корекција на сите Ваши грешки !
Нема проблем што нема решение !

Уверете се веднаш! И тоа потполно бесплатно! Јавете се на: 02 / 2401-204, 2401-205,
>Или погледенете веднаш мулимедијална презентација директно пред Вас за неколку секунди!(клик овде)<

ОБУКА?

Ако купите било кој друг книговодствен програм дали Ви следува и обука?

Знам дека следува и обично ќе дојде програмерот 2 – 3 пати и ќе Ви покаже како се работи или ќе Ви остави некоја скрипта која треба да ја прочитате.

Доволно е ова? Мислите дека на овој начин Ви е објаснета секоја можна опција на детален начин? Вистинска обука јас барем до сега не сум сретнал. Обично поради немање време, програмерот е зафатен, можеби Вие сте најслободни преку викенд или навечер а тогаш е неизводлива обуката и т.н.

Како обуката е решена во светот од страна на најголемите светски софтверски компании ?

Ако купите лиценциран софтвер од Microsoft, Symantec или Oracle на пример, доаѓа ли програмер да Ве обучи? Не. Но затоа добивате детална литература често и преку 5000 страници за работа и користење. Оваа литература ја припремаат големи тимови стручни лица и оценето е дека е доволна за користење на нивните програми.

Но што е денес последен тренд и кој вид обука денес форсирано се применува и од страна на најголемите светски компании?

Истото она што е применето и во HELIX – K Gold :

Неограничена бесплатна обука од стручни лица во Ваши простории со
најпрецизно објаснување и примена на сите и најскриени опции, неограничен
број пати и
во секој момент кога Вие ќе посакате и тоа доживотно !

Но КАКО ?Gold 05webИ покрај високата цена на чинење (набавка на софтвер, опрема, време) HELIX – K Gold е и по оваа особина единствен програм во Македонија кој доаѓа со комплетна на највисоко стручно ниво обука на 100% мултимедијално DVD полно со преку 4800 минути или преку 80h снимен видео материјал и објаснувања преку видео сесии со говор и слика директно од HELIX. Водство со маркери и бои како се користи секое копче, панел, процедура, книжење, од внес на документи до завршни пресметки, … готови примери за примена, препорачани постапки, …Голем број лекции директно на Вашиот екран кои се активираат само со 1 копче и по Ваш избор, неограничен број пати и во било кое време ( 24 / 7 / 365 ).

Но јас лично Ви гарантирам дека со HELIX – K Gold ќе работите за помалку од 28 минути !!! И тоа е многу пати докажано.

Не Ви треба ниту ниту една недела, ниту еден ден, ниту 2h , туку помалку од 28 минути!

Сепак за комплетно запознавање со HELIX – K Gold на располагање Ви стојат преку 80h прегледeн и професионално снимен видео материјал со видео приказ на програмот, гласовно објаснување со говор и маркирање на сите полиња и можности, многу подобро отколку во присуство на програмер.

 


 

ЦД-то е фантастично. Најглавно приступачно е и задоволна сум. Немам никаква забелешка. Го слушам и можам да го имплементирам во програмот. Многу едноставно можам да го применам.

“МОНТИМПЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” –
Инженерско-технички услуги
Тања, 02/ 3-13-12-13


Ова е најдобар во пракса докажан метод на учење – став на светски најеминентни тренери и психолози. Пред сe затоа што најдобро се учи кога се вклучени двете сетила (и вид и слух) истовремено. Не со пасивно читење на некои упатства или скрипти.

 


 

Прекрасно. И јас и колешката се снајдовме потполно сами. Супер е. Следењето на ЦД-то овозможува директен курс. Самата обука го дозволува тоа.

Лиле –
посетител на курс за книговодство


 

Ќе Ви кажам уште една тајна. Пред ова да стигне до Вас го покажав на неколку искусни книговодители со кои соработувам со години, а со некои и од сам почеток. После детално разгледување нормално очекував комплименти и пофалби како за многу пажливо и долго време припреман пакет.

Замислете! Наидов на еден куп негодувања како нешто што воопшто “не чини” и нема оправданост како солуција за никого! Зошто? Нормално, помислив дека сум направил некоја катастрофална грешка!

Дали погодувате? HELIX – K Gold едноставно е катапулт кој преку ноќ ќе Ве исфрли далеку пред Вашата конкуренција со истите методи кои ги користат малкуте најуспешни книговодители без да потрошите многу години за да дојдете до нив. Едноставно се е на едно место и директно во Ваши раце!!! Што очекувате од конкуренцијата? Пофалби и бодрење?

Значи HELIX – K Gold е комплетно решение. Работи независно од секаков програмер со сите опции во Ваши раце. Од автоматско отворање
година и префрлање салда, самонадградба за било каква законска промена, најпрофесионална обука, лесна, комфорна и максимално
автоматизирана работа до комплетно автоматска изработка на завршни пресметки.

Плус на располагање Ви стои и високостручен тим за подршка за било каков вид проблем. Сe за Ваша комплетна сигурност.

19 години вградено искуство исклучиво од работа со професионални книговодители. Исклучиво проверени и потврдени методи.

Со години докажана самореклама и самопрепорака која сигурно повеќекратно ќе го зголеми обемот на Вашата работа, ќе ги намали Вашите
трошоци и преку ноќ ќе влезете меѓу
најконкурентните на пазарот.

Предвидено е се што Ви е потребно за сигурен и гарантиран успех !

Можете да стартувате веднаш! И тоа потполно бесплатно! Јавете се на 02/ 2401-204, 2401-205, 2402-274. Потребен Ви е само компјутер и интернет (кој секој го има денес).

Можеби ќе помислите “Добро, ова е баш она што ми треба, но колку чини?”

Сега ќе Ви ја кажам цената, но прво ќе го споредам со неколку домашни програми.

По многу опции HELIX – K Gold е уникатен и единствен во Македонија. Од пријатниот начин на работа, изгледот, богатството опции, брзината и практичноста за законски промени, максималната поврзаност и компактност на податоците и автоматизираност на процесите со што максимално го штеди Вашето време и труд.

Исто така сите законски обрасци и задоволство на многу поминати контроли и инспекции за 19 години постоење и надградби.

Но, овде – онде постојат и други програми кои зад себе имаат само неколку недели или месеци труд. Не да немаат финансово и материјално, некои и автоматско книжење туку Ве врзуваат со годишно одржување или отворање година со износ од 100 € до 300 €, спор одзив на програмерот а коштаат најмалку 400 € , 700 € , па и 2400 € !

Со HELIX – K Gold избегнувате многу од овие финансиски и секакви главоболки, чекање, нервози, повторно промени на програми, повторно рачно внесување податоци. Значи HELIX – K Gold има многу предности и тоа за многу помала цена!

И не само тоа! Со купување на HELIX – K Gold покрај сите можности на HELIX-К Enterprise пакетот, прегледи, графикони, експорти во excel, експорти во pdf, … исто така добивате потполно

besplatno7bonusi

Да, сосема бесплатно!

И тоа:

Бонус #1
15 дена бесплатна проба. На располагање имате 15 дена или 45 стартувања на програмот со сите негови можности потполно функционално, без никакви ограничувања. Долго размислував за 100% money-back гаранција со враќање на парите без никакво прашање. Но, нели е подобро воопшто да не плаќате додека се добро не испробате Ако овие 15 дена не се доволни – јавете се, ќе ги продолжиме бесплатно.
Ако после тестирањето од било кои причини не сте задоволни – никому ништо.
Ако сте задоволни, дури тогаш
купете го и уживајте во HELIX – K Gold и
сите останати бонуси.Цена: 45 €
 Бонус #2

Доживотна, потполно бесплатна гаранција за исправност на програмот. Дали воопшто нешто во животот сте купиле со доживотна гаранција? Телевизор? Автомобил? Компјутер? Ако од било кои причини се појави било каков недостаток на програмот, секоја корекција ќе Ви биде достапна во секое време (24 / 7 / 365) а за тоа нема да платите никогаш ни денар. Ни по 1 година, ни по 3, ни по 30, никогаш! Некои ми велат дека е ова премногу голема гаранција.Размислете: Дали некаде ќе најдете нешто толку многу проверено? 

Цена: ???

Бонус #3

Програм за комплетно материјално и комерцијално работење HELIX – М  Enterprise!Многу фирми се одлучуваат за HELIX – K Gold само зарди оваа опција. Комплетна евиденција на Вашите магацини, залихи, финансии, должници, промет по производи, фактурирање, комерција, менаџирање, сето тоа прегледно пропратено со извештаи, excel обрасци, графикони, …Проверете ја редовната понуда за HELIX – М Professional на www.zonel.com.mk. Се разбира исто така за 2 комјутери доколку се јавите во следните 3 дена. 

Цена: 1089 €

Бонус #4

Еден месец бесплатни законски промени и гаранција! Не само што со инсталација на HELIX – K Gold ќе добиете програм по најнови прописи туку 1 месец ќе бидете обезбедни од сите промени што евентуално ќе настанат! И тоа без чекање на програмерот, туку во оној момент кога Вие ќе посакате (24/7/365). 

Цена: околу 150 €

Бонус #5

30 дена, 24h отворена линија за сервисна подршка. Да, добивате ДЕЖУРЕН МОБИЛЕН телефон ЗА ПОДРШКА ОД СЕРВИСЕН ТИП, достапен 24h на ден и можете да се јавите во било кое време, полни 30 дена. Исто и неограничени консултации и прашања во работно време.Дали постои некаде слична понуда? 

Цена: преку 400 €.

Бонус #6

 Попуст од 1085 €. Потполно истиот пакет HELIX – К Enterprise го добивате со попуст од 1085 €.

Проверете ја редовната цена на www.zonel.com.mk

Бонус #7

Инсталација на дополнителен компјутер во мрежа. Инсталирањето и умрежувањето на базата податоци е од наша страна. Замислете го Вашиот капацитет ако двајца, од 2 комјутери внесуваат податоци истовремено, без никакви ограничувања. Вториот, дополнителен компјутер го добивате потполно бесплатно, но само ако се јавите во следните 3 дена. 

Цена:100€

Вкупно: преку 2.869,00 €.

Цената на некои слични програми но без многу од уникатните опции на HELIX – K Gold кај нас достигнува и преку 4.800,00 € .

Цената на HELIX – K Gold со сите 7 бонуси вредни преку 2.769,00 €, со многу опции кои едноставно никаде нема да ги најдете и што сигурно ќе Ве исфрли далеку пред Вашата конкуренција и тоа речиси преку ноќ, одлучив да биде само 1000 €  799 €.

Но, во овој краток промотивен период и со цврста максимална бројка од само 12 продажби имате навистина единствена прилика HELIX-K Gold да го набавите за помалку и од преполовена цена!
Само 449 € (!) и од 1800 ден. месечно (и плус со 1 месец – гратис) за законски измени, нови програмски верзии, телефонска поддршка како и дежурен телефон за консултации од сервисен тип 24/7!  Затоа реагирајте веднаш и обезбедете сигурна копија на HELIX-K Gold!

Сe уште сте во дилема?

Добро, ако се јавите во следните 3 дена јас ќе ви поклонам уште дополнителни 4 бонуси кои едноставно немаат цена! Сигурно се преку 2000 € !

И тоа:

Бонус #8
Програм за комплетно водење книговодство на СТД (самостојни трговски дуќани). Нешто што не е во редовна понуда ни на HELIX – К Enterprise. Програм кој и да не постои кај нас или многу тешко се наоѓа некоја скратена опција. Сите потребни книги: РК-МТ, РК-МТУ, ПЛУ, КРМ, ЕТУ, КП, КДП, КЖС, … и посебно разработена опција за плати за СТД и автоматско печатење вирмани за СТД и адвокати.Цена: 350 €.
Бонус #9
Кај другите програми – скоро секогаш скриена опција: Годишно одржување, отворање година или месечен паушал. Никогаш повеќе нема да плаќате дополнителна годишна цена бидејќи со HELIX – K Gold сите можности се во Ваши раце!Цена: преку 300 € годишно
Бонус #10
Опција на која цената е секогаш дискутабилна. Се движи од 400€ годишно па дури и до 100 € дневно. Повеќекратно ќе Ви возврати сигурен финансиски прилив за неограничен период. Опција која е есенцијална како за апсолутни почетници така и за најуспешни професионалци. Гарантиран дополнителен и константен раст на Вашиот бизнис. Опција која никако не смеете да ја пропуштите !!!Цена: 800 € годишно
Бонус #11
Ставете крај на слабата наплата! Опција која редовно ќе ги потсеќа Вашите комитенти за нивниот долг! Нема веќе губење време во изработка на листи на должници, вртење телефони, одлагање и разни “приказни“ за доцнењето. Нема повеќе ни високи трошоци за агенции за принудна наплата! Секој Ваш комитент е редовно потсетен со вкупен износ, листа на фактури по кои должи и Ваша текстуална порака, точно во дефинирано време. И тоа редовно и автоматски! Опција која не постои кај другите програми во Македонија! Бескрајно корисен алат за секоја професионална компанија.Цена:900€

Значи вкупно 11 бонуси вредни преку 5.219,00 € !!!

За само 449 €  добивате сигурен катапулт во Вашата работа, професија, кариера, во Вашиот приватен живот, бизнис, финансиски прилив и на сето тоа преку 5.219,00 € гратис кој не постои баш во ниедна слична понуда па макар и од преку 20.000,00 € !

Исто така морам да Ви признам и дека оваа промотивна цена и за мене значи еден вид анализа на пазарот. И затоа е од краток ограничен карактер и морам да ја укинам за да не создадам виртуелна конкуренција сам на себе. Интересот е голем уште пред нејзиното појавување и оваа понуда може да исчезне секој момент. Можеби и додека ги читате овие редови.

Затоа веќе не одложувајте. Јавете се на 02/ 2401-204, 2401-205 и обезбедете бесплатна копија на HELIX-K Gold  уште веднаш!

РЕЗИМЕ: Што добивате со HELIX-K Gold?

 • Вистински катапулт за Вашиот бизнис. Зголемување на прометот, издигнување над конкуренцијата
 • Автоматско составување завршни пресметки: Печатење на празна хартија и снимање во дигитален формат!
 • Преку 30 пресметки за само 60 минути – СОНОТ НА СЕКОЈ КНИГОВОДИТЕЛ!
 • Со HELIX-K Gold повеќе не можете да погрешите. Специјализирана конзола за детекција на сите Ваши грешки!
 • Неограничена бесплатна обука во Ваши простории и тоа доживотно!
 • ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА ЗА ИСПРАВНОСТ!
 • 15 дена тест без да платите ни денар!
 • 30 дена, 24h отворена линија за сервисна подршка.
 • Дежурен мобилен телефон за сервисна подршка достапен 24/7, за Ваша максимална сигурност!
 • Програм за комплетно материјално и комерцијално работење HELIX-М  Enterprise.
 • Комплетна евиденција на Вашите магацини, залихи, финансии, должници, промет по производи, фактурирање, комерција, менаџирање, сето тоа прегледно пропратено со извештаи, excel обрасци, графикони, …
 • 1085 € попуст од редовната цена на  HELIX-K Enterprise
 • Инсталација на втор компјутер во мрежа. Многу повеќе завршена работа за исто време.
 • Програм за комплетно водење книговодство на СТД (самостојни трговски дуќани).
 • Програм кој не постои кај нас или многу тешко се наоѓа некоја скратена опција. Сите потребни книги: РК-МТ, РК-МТУ, ПЛУ, КРМ, ЕТУ, КП, КДП, КЖС, … и посебно разработена опција за плати за СТД.

Бонус изненадување кој на различни места се движи од 400€ годишно па дури и до 100 € дневно. Повеќекратно ќе Ви возврати сигурен финансиски прилив. Опција која е есенцијална како за апсолутни почетници така и за најуспешни професионалци. Гарантиран дополнителен раст на Вашиот бизнис

Ставете крај на слабата наплата! Нема повеќе губење време во списоци, вртење телефони, одлагање и разни “приказни“ за доцнењето. Нема повеќе ни високи трошоци за агенции за принудна наплата!

Преку 5.219,00 Евра ГРАТИС!

Дали имате барем една причина да не набавите ваква невидена моќ за толку малку пари?

Јас ќе Ви дадам 5 причини да не го купувате HELIX – K Gold :

  1. Ако цената Ви е премногу висока. Само 449 € и тоа на 12 рати без камата и со најниската месечна прерплата од 1800 денари за законски измени, нови програмски верзии, телефонска поддршка како и дежурен телефон за консултации од сервисен тип 24/7! И сами знаете дека поевтин програм не постои. Освен некои бесплатни, преснимени програми во кои немате никаква сигурност, без никаква можност за промени (ни законски), а каму слични бонуси или професионална подршка. А секогаш со проблеми и губење податоци. И пак треба да платите минимум од 50 до 300 €. Кога тоа ќе го сфатите оваа понуда ќе биде најмалку 1.999,00 € !!!
  2. Ако не сакате да се занимавате со книговодство и од тоа да направите свој сопствен бизнис. Знаете и сами дека денес секоја пара е добродојдена во оваа тешка економска ситуација. Ако имате барем мали или просечни познавања од книговодство ова е одличен начин да си ја подобрите финансиската ситуација, сигурноста, респектот себе и на своите најблиски. И тоа со најмалку работа. Со HELIX – K Gold само една просечна фирма можете да водите со не повеќе од 4 – 7 h работа месечно а да си обезбедите секоја година одмор од 15 дена во луксузен хотел со вклучен авионски превоз!
   Замислете 20 или 30 фирми и тоа само со просечно познавање од книговодство …
  3. Ако се занимавате со трговија и едноставно не Ви е грижа дали може Вашиот промет да се зголеми барем 2-3 пати. Тогаш оставете го ова за другите – Ви нагласив уште на почетокот. Екстремното зголемување на брзината и ажурноста е реално многу пати потврдено со многу помал ангажман, Ваш и од Вашите вработени. Искористеноста на сите ресурси е многу поголема, како и ажурноста и задоволството на Вашите купувачи и корисници;
  4. Сe звучи премногу добро за да биде и вистинито.
   Секој збор што го прочитавте е потврден низ 19 години искуство и преку 1230 задоволни корисници. Секој услов, цена, бонус ќе биде дел од цврст склучен договор како Ваша најдобра гаранција. Со него за само 449 € го добивате HELIX – K Gold на Ваши компјутери и законски промени на време – неограничено за најмал месечен износ во Македонија. Затоа јавете се веднаш и стартувајте бесплатно (02/ 24-01-204, 24-01-205, 2402-274).
  5. Ако веќе имате програм кој функционира со години. Во ред. Но сетете се на моментите кога сте биле “кнап” со време, се појавиле некои неслагања во работењето, заглавил програмот, програмерите не се достапни (!), препишување обрасци, имало законска промена или непроспиени завршни пресметки! Или во сред фактурирање и гужва сте морале да продолжите рачно од не знам какви причини. Дали сте се запрашале некогаш дали постои подобар и постабилен програм? Тој е пред Вас, но за краток временски период. Решете го и тоа прашање еднаш за секогаш. Направете буквално пресврт во Вашето работење.
 1.  

Сами оценете сами дали барем една од овие причини е доволно силна за дефинитивно да пропуштите еден гарантиран успех и да останете засекогаш далеку зад своите способности и зад немилосрдната конкуренција?

Вакви прилики ретко се укажуваат во животот. Оваа не смеете да ја пропуштите!!! Затоа јавете се веднаш и уверете се и тоа сосема бесплатно !

За крај ќе Ви дадам цитат од еден мој омилен писател J.V. познат и како ” mr. fire “. Во една негова книга тој вели: “Што сакаат луѓето? Да, пари. Но што сакаат парите? – Луѓе од акција! Луѓето од акција одлучуваат веднаш или никогаш нема да имат пари !”.

Вие сте на потег!

Ви посакувам секое добро и многу многу успех на секој план …

Zonel Logo Web

P.S.
Ова е единствена (би рекол животна) прилика за секој книговодител бидејќи добивате крајно професионално, со години проверено решение и сигурен катапулт на Вашиот бизнис за најмала било кога понудена цена. Плус бесплатни бонуси вредни многу повеќе од 5,219,00 €. Запамтете: оваа прилика е од ограничен карактер и сигурно ќе исчезне за краток период (можеби и додека ги читате овие редови). Затоа јавете се веднаш и обезбедете сигурна копија од Вашиот HELIX-K Gold.
P.P.S.
Едноставно и перфектно водење на Вашата трговија, магацини, продавници, комерција, дистрибуција, нарачки, залихи, наплати, продаденост на производи, анализи, планирање, … . HELIX – K Gold е идеално и проверено решение за Вас со преку 12 години практична примена и голем број задоволни корисници! Сите Ваши финансии и залихи на дланка!

Донесете вистинска одлука!

Одберете компанија која го разбира Вашиот бизнис и навистина се грижи за Вас!