fbpx

Мисија, Визија и Вредности на ЗОНЕЛ Софтвер

Нашата визија

Да бидеме водечки добавувач на деловни софтверски решенија кои го поттикнуваат растот и профитабилноста на нашите клиенти.

Нашата мисија

Нашата мисија е да ги реализираме потребите на нашите Корисници и да испорачаме решенија кои ги интегрираат тие потреби во нашите софтверски решенија. Во Зонел Софтвер ние не испорачуваме само софтвер – ние ја испорачуваме комуникацијата, вниманието и грижата за потребите на нашите клиенти и по купување на некое од нашите решенија.

Наши вредности

Нашите основни вредности ги дефинираат нашите верувања, ги водат нашите одлуки и ги водат нашите активности. Тие не инспирираат да бидеме водечка сила во секторот и одлично место за работа. Нашите вредности се гледаат, слушаат и се чувствуваат секој ден во нашите политики, нашите системи, нашите активности и нашата услуга за клиентите.

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.