fbpx

AMBION Систем за мониторинг и контрола на температура

Дали работите со расипливи производи: месо и месни производи, сладоледи, млеко и млечни производи, лекови, козметика или било кој друг асортиман осетлив на температура?

Имате ли проблем со прецизно следење и евиденција на температурата во секој момент?

Не сакате материјални и финансиски загуби поради расипување или лошо складирање?

AMBION е решение за сите Ваши потреби и дилеми!
flaerprva strana

Што е AMBION?

Самостоен уред за прецизно и навремено мерење на температурата на повеќе мерни точки, со големи можности за подесување според Вашите потреби.

Со AMBION покрај другото добивате:

flaer vtora strana

Повеќе информации на следниот линк: http://ambionsystem.com/mk/homepage/

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.