fbpx
 

 

Зонел Софтвер

 • Ул. "Васил Ѓоргов" бр. 34/1-3, 1000 Скопје

 • 02/2401-204, 2401-205 и 2402-274

 • info@zonel.com.mk

 • Дежурен мобилен телефон нон-стоп (24/7/365): зависно од условите за одржување (побарајте подетални информации на редовните телефони)

Контакт форма:

Изберете соодветна контакт форма за Вашето прашање, пополнете ја формата и Веднаш ќе бидете контактирани со решение за Вашето прашање:

 1. Понуди и цени

  Име (*)

  Email (*)

  Телефон (*)

  Фирма (*)

  Заинтересирани за (*)

  Град (*)

  Опис на барање(*)

 2. Корисничка поддршка

  Име (*)

  Фирма (*)

  Email (*)

  Телефон (*)

  Предмет

  Порака

  captcha

  Внеси го кодот од сликата

 3. Сметководител

  Име (*)

  Фирма (*)

  Email (*)

  Телефон (*)

  Предмет

  Порака

  captcha

  Внеси го кодот од сликата

 4. Контакт со директорот

  Име (*)

  Фирма

  Email (*)

  Телефон (*)

  Предмет

  Порака

  captcha

  Внеси го кодот од сликата