fbpx

Известувања за корисници

21Jan 2021

Нова законска измена? Без грижи! Веќе е имплементирана во Helix. За Вас! За Вашиот Helix да функционира најдобро и во согласност со сите нови и стари закони! Согласно последните промени во Правилникот за посебни податоци, Образецот „ДЕ” е заменет со нов образец. Поради ова е објавена нова Законска измена во HELIX: Законска 99 (14.01.2021):Посебни податоци […]

12Jan 2021

Работевме посветено и овој период. Посветени на стабилноста, сигурноста и беспрекорното функционирање на Вашиот бизнис. Гаранција дека секогаш ќе бидете чекор пред Вашата конкуренција! Нова законска измена имплементирана во Вашиот Helix: Законска 98 (04.01.2021):Нов образец ДДВ-04 – нова даночна стапка 10% Законската измена се воведува во согласност со измените и дополнувањата на Законот за данокот […]

08Jan 2021

Остануваме посветени на грижата за Вашиот бизнис да функционира во најдобро светло. Helix е гаранција дека Вашето работење е секогаш согласно сите законски регулативи. И во услови на криза, Вашиот Helix е сè помоќен, посигурен, постабилен… Објавени се две нови законски измени кои се имплементирани во Helix: Законска 97 (04.01.2021): Нов образец за КДФИ Оваа […]

05Jan 2021

Тимот на Зонел Софтвер и во услови на криза посветено работи на развој на Helix како би ги следиле Вашите потреби и развојот на Вашиот бизнис. Продолжуваме со развој како би го олесниле Вашето работење.  Објавуваме вонредна верзија која ќе го олесни Вашето прилагодување на новата повластена даночна стапка од 10% во ресторанското работење. Верзијата […]

23Dec 2020

Остануваме посветени на развој на Вашиот Helix. Денес, кога не можеме да бидеме сигурни како ќе се движи кризата, сакаме да биде сигурни дека Helix ќе функционира секогаш стабилно, сигурно и со многу нови можности. Следејќи ги Вашите барања, согласно потребите на Вашиот бизнис, објавивме нова верзија Helix 7.10. Во неа има имплементирани повеќе нови […]

11Nov 2020

Сигурноста на Вашиот бизнис е мотив за наша посветена работа на имплементација на сите законски измени. Helix останува единствена гаранција на пазарот дека во секое време ќе работите согласно сите законски нормативи. Нема грижи, нема страв од инспекции. Нова законска измена имплементирана во Helix: Законска 95 (11.11. 2020): Финансиска поддршка за плати за 10,11 и […]

28Oct 2020

Нашата соработка не би имала никаква смисла доколку не растеме заедно. Ни претставува огромно задоволство да Ви го претставиме Helix 7.00!!! Сигурни сме дека ја делите истата возбуда бидејќи сте тука, со нас, сите овие години. Што добивате со Helix 7.00?! Само некои од новостите: Редизајн на Report Builder опцијата, која сега е преименувана во […]

23Jun 2020

Остануваме посветени на сигурноста на Вашиот бизнис. Helix е гаранција дека секогаш ќе работите согласно сите законски нормативи. Никогаш повеќе страв од законски измени. Никогаш повеќе страв од инспекции. Имплементирана е нова Законска измена согласно најновите измени во законската регулатива: Законска 94 (22.06. 2020): Купувам домашно – Финансиска поддршка на граѓани Оваа законска измена е […]

04May 2020

Тимот на ЗОНЕЛ Софтвер ги следи сите законски измени  кои се поврзани со работењето во HELIX и веднаш истите ги имплементира во софтверот. Со цел Вашиот бизнис да функционира нормално  и во услови на криза и вонредна состојба посветено работиме  без прекини и застој и се грижиме секогаш да Ви овозможиме да работите согласно сите […]

09Apr 2020

Со цел Вашиот бизнис да функционира нормално  и во услови на криза и вонредна состојба посветено работиме  без прекини и застој и се грижиме секогаш да Ви овозможиме да работите согласно сите законски промени. Новите законски измени се имплементираат во Helix веднаш после нивното објавување од соодветните институции. Имплементирана е нова Законска измена согласно најновите […]