fbpx
1.16.5

Известувања за корисници

Нашата соработка не би имала никаква смисла доколку не растеме заедно. Ни претставува огромно задоволство да Ви го претставиме Helix 7.00!!! Сигурни сме дека ја делите истата возбуда бидејќи сте тука, со нас, сите овие години. Што добивате со Helix 7.00?! Само некои од новостите: Редизајн на Report Builder опцијата, која сега е преименувана во […]

Остануваме посветени на сигурноста на Вашиот бизнис. Helix е гаранција дека секогаш ќе работите согласно сите законски нормативи. Никогаш повеќе страв од законски измени. Никогаш повеќе страв од инспекции. Имплементирана е нова Законска измена согласно најновите измени во законската регулатива: Законска 94 (22.06. 2020): Купувам домашно – Финансиска поддршка на граѓани Оваа законска измена е […]

Тимот на ЗОНЕЛ Софтвер ги следи сите законски измени  кои се поврзани со работењето во HELIX и веднаш истите ги имплементира во софтверот. Со цел Вашиот бизнис да функционира нормално  и во услови на криза и вонредна состојба посветено работиме  без прекини и застој и се грижиме секогаш да Ви овозможиме да работите согласно сите […]

Со цел Вашиот бизнис да функционира нормално  и во услови на криза и вонредна состојба посветено работиме  без прекини и застој и се грижиме секогаш да Ви овозможиме да работите согласно сите законски промени. Новите законски измени се имплементираат во Helix веднаш после нивното објавување од соодветните институции. Имплементирана е нова Законска измена согласно најновите […]

Почитувани, Ве информираме дека од 08.04.2020 година ќе работиме од 08:00 до 15:00 часот, од понеделник до петок.  ЗОНЕЛ Софтвер изврши промена на работното време согласно одлуката на Владата на Република Северна Македонија со која се се забранува движењето за сите граѓани на ниво на целата територија, секој работен ден, од понеделник до петок, од […]

Согласно со Уредбата со законска сила за примена на Законот за данокот на додадена вредност за време на вонредна состојба („Службен весник на РСМ“, бр. 82/2020) Ве известуваме дека за време на траењето на вонредната состојба, фактурите и другите документи од членот 53 став 2 од Законот за данокот на додадена вредност ќе ги издаваме […]

Тимот на Зонел Софтвер и во услови на криза посветено работи на развој на Helix како би ги следиле Вашите потреби и развојот на Вашиот бизнис. Нашата континуирана работа на развој е најголема потврда дека секогаш имате сигурен партнер кој е подготвен за сите предизвици кои ги носи бизнисот. Согласно Вашите барања во овој период, […]

Почитувани, Ве информираме дека, од утре 24.03.2020, согласно препораките на Владата на Република Северна Македонија, поврзани со Ковид-19, Зонел Софтвер воведува мерки за заштита на клиентите и вработените во Компанијата. Имајќи ги во предвид препораките на надлежните органи, Зонел Софтвер ќе продолжи да работи со полн интензитет, но со работа од дома. Во таа насока, […]

Тимот на Зонел Софтвер постојано ги следи барањата и потребите на корисниците и континуирано работиме на развој на Helix со цел да програмот го следи развојот на компаниите на нашите корисници и со тоа нашите корисници знаат секогаш дека имаат стабилен партнер кој ќе ги следи во нивниот развој. На 24.02.2020 е објавена најновата верзија […]

Согласно одлуката на Владата на Република Северна Македонија за забрана на масовни собири и настани на отворен и затворен простор, како и мерката да прекине со воспитно – образовниот процес и наставата во сите детски градинки, основни и средни училишта и високо – образовни установи и во јавните научни институти на територијата на Република Северна […]