fbpx

Кога станува збор за промена на софтверското решение, многу компании таа одлука ја донесуваат на почетокот на годината, се со цел да ја отпочнат новата година со ново решение. Сепак, дали ова е најмудрата одлука? Во продолжение прочитајте зошто е најдобро да го промените софтверот токму ова лето:

Мирен период – мирна глава!

Само мирниот ум е креативен ум. Направете правилна и мудра промена. Промена на софтверското решение  во јануари? Одложувањето само по себе веќе носи голема штета, а кога на тоа ќе се додаде фактот дека можеби не е баш најмудро во периодот кога Вашите вработени се зафатени со почетни состојби, пописи, завршни сметки, анализи и подготовки за новата година да им натоварите и обуки за нов софтвер. Статистички гледано, летниот период е помирен за најголемиот дел бизниси и компании. Оттука, нема подобро време промената на софтверското решение да ја направите токму ова лето. Побарајте план како најлесно може да направите промена!

Сега!

Кога е најдобро време за промена? Сега!!! Одложувањето е погубно за секој бизнис. Постои само еден начин како до поголема продажба, зголемена продуктивност на вработените, поголеми приходи, поголема плата за вработените, подобра наплата, олеснето производство, беспрекорна дистрибуција, софистицирано и елегантно работење  … а тоа е промената! Доста ги одложувате убавите работи за некои подобри времиња. Подобрите времиња нема да дојдат. Промената е во вас!

Побарајте бесплатен консултативен разговор уште денес!

Моќна промена!

Секоја промена кон подобро е корисна промена, сепак дали сте размислувале за моќна промена?

промена на софтверското решение

За сметководителите:

 •  Дали некогаш сте размислувале дека постои можност да го преземате целокупното работење на сите Ваши клиенти за само неколку секунди?!
 • Дали сте размислувале дека постои можност за автоматско книжење кое самите го креирате и ја имате целата слобода на светот?
 • Што мислите за креирање на завршна сметка за само неколку секунди?!
 • А изработка на плата, без разлика колку имате вработени, спецификации, награди, казни, ноќен труд, дополнителни часови… која автоматски можете да ја прекнижите веднаш!?
 • Автоматски генерирана аконтативна ддв пријава, веднаш спремна за институциите!
 • Дали сте спремни за решението кое го користат најмногу сметководители во земјава?
 • Посветете се на работата која најдобро ја работите, наместо да бидете дактилограф! Постојат многу сметководители кои веќе го правата тоа!

Прашајте не како!

За трговските компании:

 • Дали сте спремни за моќна анализа која ќе ги детектира сите Ваши слабости и предности?
 • Сте имале ли некогаш решение кое има максимална следливост од понуда до финална реализација?
 • Работите со тендери? Нема веќе водење во ексели!!! Знаеме како најлесно да го документирате и реализирате целиот процес.
 • Како секогаш да сте најбарано решение на клиентите?
 • Како да издадете фактура без разлика каде и да сте?
 • Сте користеле некогаш споредбен лагер на вашиот софтвер или си играте сложувалки додека Вашите клиенти чекаат?
 • Што мислите токму оваа година да имате најголема продажба досега?!

За продавници, маркети, бутици:

 • Дали се согласувате дека доста е веќе да си ја мачите главата со сомнителни решенија за упросечувања и нивелации и пак цените да ви се шашави?
 • Не ли мислите дека не заслужувате да се мачите веќе со рачно пополнување на КДФИ?
 • Зошто да не ги поврзете сите Ваши продавници во една база без разлика на локацијата и дали некаде има прекин на интернет?

За угостители, ресторани, хотели, пекари, сендвичари:

 • Дали Вашите гости заслужуваат да гледаат среќни келнери?!
 • Дали заслужувате мирно да спиете а не да се грижите каде Ви завршиле ресурсите?!
 • Дали имате визија за елитен изглед на Вашиот угостителски објект?!

За храбри луѓе:

За победници:

 • Побарајте бесплатна демо-верзија тука!

25 % попуст на софтверот кој и оваа година е најпосакуван избор

Дозволете и ние да инвестираме во Вашата подобра иднина! Знаеме дека Ви е битен секој денар! Само ова лето!!! 25 % попуст на Helix – решението кое и оваа година е најпосакуван избор кај македонските компании!!! Има луѓе кои целиот свој живот ја чекаат својата шанса додека убавите работи поминуваат покрај нив! Во спортот и во животот победува онаа екипа која ги користи укажаните можност! Постигнете погодок!

Побарајте бесплатна демо верзија!