fbpx

Денеска е убав ден да ја заклучите Вашата најголема зделка досега. Бидете подготвени! Велат дека добриот продавач продава и во сон и тоа е една голема вистина. Доколку сакате сериозно да се занимавате со продажба и во три часот по полноќ да ве разбудат мора да бидете подготвени и да ја реализирате Вашата продажба од соништата!

Немојте да размислувате како обичен комерцијалист или дистрибутер и едвај да чекате да заврши работното време и на први да ја земете Вашата мизерна плата. Вие сте создадени за големи работи! Размислувајте како победник! Побарајте презентација!

Што доколку токму денес при Вашата рутинска дистрибуција некој од клиентите е спремен за  продажбата за која сте сонувале подолго време? Дали сте подготвени? Луѓето купуваат додека емоцијата е на највисоко можно ниво. Немојте да чекате до утре! Дали сте спремни веднаш да издадете фактура и да ја заклучите продажбата?

Ќе речете да, ама во возилото покрај толку производи нема место да го возам и компјутерот, сметководителот и целата канцеларија со мене.

Helix Mobile

Имаме решение за Вас! Дали сте подготвени да слушнете за  решението за кое веќе сите дистрибутери и комерцијалисти зборуваат?!

HELIX MOBILEВаша виртуелна канцеларија!

 Побарајте презентација!

HELIX MOBILE заменува цел тим на луѓе во вашето возило!

  • Амбулантна продажба и теренска наплата.
  • Комплетна теренска продажба со мобилни уреди за секој вид трговија на големо и дистрибуција до купувачи.
  • Автоматско следење на работата на секој дистрибутер од централна – мониторинг локација и тековен увид во сите изработени фактури, посетени купувачи и извршени наплати.
  • Автоматизирана размена на шифрарници и задолжувања, како и финансиски салда од купувачи.
  • Можност и за вршење само на наплата и моментално раздолжување од книговодствено салдо.

Претворете ја дистрибуцијата во уметност! Луѓето ја чувствуваат Вашата енергија. Посетете ги денеска Вашите клиенти со  најубава можна енергија и насмевка и тие ќе посакаат што подолго време да сте во нивно присуство.  HELIX MOBILE е најсигурното решение за Вашата насмевка!

Закажете термин за бесплатна презентација!

 Побарај понуда!