Зошто сега е вистинскиот момент да направите чекор напред во Вашиот бизнис?

Само во следниве 30 дена ЗОНЕЛ Софтвер Ви нуди:

  • Мoney Back – гаранција за враќање на парите
  • Бесплатна проба
  • Гратис програмерски часови
  • Бесплатна Миграција на податоци и документи од стариот програм (Шифрарник на производи, Шифрарник на коминтенти, Влезни и излезни документи, салда, лагер листа,….)

Но не застануваме тука. И ние учествуваме во Вашата инвестиција, само во следниве 30 дена обезбедивме за Вас специјален попуст на сите програмски пакети:

Дознајте зошто преку 1700 компании во изминативе 26 години го избраа HELIX за нивен ментор и партнер?
Резервирајте презентација и дознајте како работат успешните!

Прашања кои треба да си ги поставите доколку сеуште размислувате дали да направите позитивна промена во Вашиот бизнис?

  • Дали во моментов за софтверот кој го користите имате можност да заработувате наместо да плаќате за доработки и одржување?!
  • Дали во моментов софтверската компанија со која што соработувате Ви овозможува 24/7 дежурен телефон и сервис?
  • Дали за софтверот кој го користите имате доживотна гаранцијa?!
  • Дали софтверот кој го користите во моментов Ви овозможува креирање и дизајнирање на потребните извештаи по Ваша желба (нивно снимање, филтри, избор на колони, сортирање, дизајн на печатена форма, експорт во MS Excel, напреден табеларен приказ) во секое време кога ќе посакате или пак за тоа треба да го чекате програмерот со месеци и плус да плаќате високи суми за тие измени?!
  • Дали законските измени веднаш се имплементираат во Вашиот софтвер или пак и за тоа треба да чекате со недели или месеци на програмерот?

Донесете правилна одлука и направете позитивна промена во Вашиот бизнис. Доколку не промените нешто работите ќе останат исти.
Одлучете да станете брилијантни и најдобри во Вашата област! Побарајте презентација!