fbpx

Веќе долги години користам квалитетен програм, го надградував, вложував многу во него и задоволен сум како функционира бидејќи комплетно си ја врши својата работа. Зошто би го променил?

Дали ова е и Вашето размислување? Тоа е нормално човечко размислување знаејќи го фактот дека ние луѓето генерално се плашиме од промени. И сето ова не треба да Ве загрижува премногу, особено доколку сакате Вашиот бизнис и во иднина да функционира добро како и досега и не планирате некој позначителен раст и развој.

Но што ако сте одлучиле да го направите клучниот чекор и да го однесете Вашиот бизнис неколку скалила погоре?  Што ако сте одлучиле да го зголемите Вашиот профит? Што ако сте одлучиле да станете брилијантни и најдобри во својата област? Тогаш на Вас не Ви е потребен софтвер. На Вас ви е потребен искрен другар кој ќе Ви даде ветер во грбот и ќе Ве придвижи кон остварување на Вашите соништа!

Дознајте зошто преку 1700 компании во изминативе 26 години го избраа HELIX за нивен ментор и другар? Резервирајте презентација и дознајте како работат успешните!

Најдобар софтвер

Прашања кои треба да си ги поставите доколку сеуште размислувате дали да направите позитивна промена во Вашиот бизнис?

  • Дали во моментов за софтверот кој го користите имате можност да заработувате наместо да плаќате за доработки и одржување?!
  • Дали во моментов софтверската компанија со која што соработувате Ви овозможува 24/7 дежурен телефон и сервис?
  • Дали за софтверот кој го користите имате доживотна гаранцијa?!
  • Дали софтверот кој го користите во моментов Ви овозможува креирање и дизајнирање на потребните извештаи по Ваша желба (нивно снимање, филтри, избор на колони, сортирање, дизајн на печатена форма, експорт во MS Excel, напреден табеларен приказ) во секое време кога ќе посакате или пак за тоа треба да го чекате програмерот со месеци и плус да плаќате високи суми за тие измени?!
  • Дали законските измени веднаш се имплементираат во Вашиот софтвер или пак и за тоа треба да чекате со недели или месеци на програмерот?

Доколку на најголемиот број од прашањата одговоривте со „не“ побарајте презентација и дознајте како може да го забрзате Вашиот раст! За да Ви помогнеме да донесете правила одлука одлучивме да Ви овозможиме ексклузивни специјални можности само за Вас:

  • Мoney Back – гаранција за враќање на парите
  • Бесплатна проба
  • Гратис програмерски часови
  • Миграција на податоци и документи
  • Специјален попуст за промена на софтвер. И ние учествуваме во Вашата инвестиција.

Донесете правилна одлука и направете позитивна промена во Вашиот бизнис. Доколку не промените нешто работите ќе останат исти.

Одлучете да станете брилијантни и најдобри во Вашата област! Побарајте презентација!