fbpx

Да помине гужвава само, да поминат одморите, после празнициве, после завршната пресметка…  Кога е најдобротото време за промена? Сега!

Доста ги одложувате убавите работи за некои подобри времиња! Не сте задоволни од приходите, наплатата, учинокот од вработените, развојот…. Променете нешто! Денес! Доколку не промените нешто работите ќе останат исти! Подобрите времиња, за жал, нема да дојдат.

Каква ќе биде годината која доаѓа зависи исклучиво од Вас, и од тоа каква промена ќе направите денес.

Дали од тоа каков софтвер имате зависи колкава Ви е банкарската сметка? Да! Бидете неприкосновени во секој поглед. Лага е дека за да имате подобар софтвер Ви треба повеќе пари! Вистината е дека Ви треба подобар софтвер за да имате повеќе пари! Вистинскиот лидер со последните пари купува паричник.

Убавите работи не се само за големите и богати компании. Helix е достапен за сите! Закажете термин за бесплатна презентација! Дознајте како може да го добиете најдобриот софтвер без да направите пореметувања во Вашиот буџет!

Кој месец е најдобар за промена на софтверот?

Голем број на компании промената на софтверското решение ја одложуваат за почетокот на годината сакајќи да ја „фатат“ годината од почеток. Сепак, дали ова е правилна одлука? Одложувањето само по себе веќе носи голема штета, а кога на тоа ќе се додаде фактот дека можеби не е баш најмудро во периодот кога Вашите вработени се зафатени со завршни сметки и анализи и подготовки за новата година да им натоварите и обуки за нов софтвер.

Периодот кој следува – ноември и декември… според нашето 28годишно искуство се покажал како најдобар период за промена на софтверот. Иако никој период не е лош за промена, не ги пропуштајте овие месеци!

Закажете термин за бесплатна презентација!

Како да го победите стравот од промени?

Не сте сами! Станете дел од најголемото софтверско семејство во земјава!  Направете ја клучната промена во Вашиот бизнис! За да комплетно безболно го поминете процесот на промена, специјално за Вас овозможвме:

  • Money Back – гаранција за враќање на парите! – Не сме заинтересирани за Вашите пари. Сакаме задоволни и среќни пријатели!
  • Бесплатна проба! – Пробајте го Helix бесплатно! Не дозволувајте другите луѓе да Ви раскажуваат!
  • Гратис програмерски часови! – Сигурно сте добиле понуди за доработки повисоки и од самиот софтвер! Заборавете на тоа. Овозможивме гратис програмерски часови само за Вас, за да Helix го прилагодиме комплетно на Вашите потреби.
  • Миграција на податоци и документи! – Свесни сме дека ова Ви е најголема грижа. Вашите податоци се комплетно безбедни кај нас. Превземаме обвеска комплетно беплатно да ги мигрираме Вашите податоци и документи во Helix.
  • Бесплатна обука само за вас!Што ќе Ви е ферари доколку не знаете да го возите?! Сето знаење стекнато во изминативе 26 години Ви го пренесуваме комплетно бесплатно!
  • Специјален попуст за промена на софтвер! – И ние учествуваме во Вашата инвестиција!
  • Бесплатна презентација! Договорете термин!

Како да станете победник?

Со одлука! Некои луѓе целиот живот го поминуваат чекајќи да се појави шанса. Шансата е во Вас и Вашата одлука да направите промена.

Закажете термин за бесплатна презентација!