Еден куп софтверски компании или самостојни програмери нудат решенија – софтвер со кој според нив најдобро ќе ги решат сите Ваши проблеми.

Како во морето од понуди, ветувања на брда и долини, да откриете кој навистина сака да Ви помогне а кој сака само да Ви ги собере парите?!

Запрашајте се дали софтверската компанија со која соработувате или ја бара Вашата доверба нуди вистинска вредност или е само уште издишан балон?

Прашања кои треба да си ги поставите доколку размислувате околу промена на софтверот?

 • Дали за време на презентацијата на софтверот Ве прашаа кои се Вашите потреби и се адаптираа на Вашите барања или се обидоа да наметнат нивно готово решение?
 • Дали се чувствувавте пријатно за време на презентацијата или Ви беше напорно?
 • Дали компанијата која Ви нуди соработка или со која веќе соработувате има јасно дефиниран и зацртан план за развој на софтверското решение?
 • Дали добивте план за реализација прилагоден на Вашата агенда?
 • Дали софтверската компанија има добро разработен систем и ги имплементира сите законски промени веднаш штом се донесат?
 • Дали софтверската компанија со која соработувате или Ви нуди соработка има дежурен телефон 24/7 за технички прашања?
 • Дали имате чувство дека цел тим на луѓе се грижи за Вашиот софтвер и за Вас?
 • Дали покрај вашиот софтвер се чувствувате сигурно или имате страв од инспекции?
 • Дали во понудата има скриени трошоци или се е транспарентно и однапред договорено?
 • Дали сте спремни за најдобриот софтвер на пазарот?
 • Дали сте спремни да станете победник?
 • Дали веќе договоривте термин за бесплатна презентација?

ЗОНЕЛ СОФТВЕР – Ваша успешна бизнис приказна!

Направете ја клучната промена во Вашиот бизнис и дознајте зошто Helix – професионалниот софтвер е лидер во областа на книговодствени програми! Бидете дел од една поинаква бизнис приказна!

Земете го Вашиот бизнис во свои раце! Како ќе се развива Вашиот бизнис зависи исклучиво од Вас!

Заборавете на времето кога моравте да влегувате во ринг со програмерот за да го добиете она што веќе сте го платиле!

Нема повеќе изговори! Имајте ја најдобрата година досега! Одберете компанија која работи за Вас!

Деловниот живот може да биде и забавен. Вие го заслужувате најдоброто!

Побарај понуда