fbpx

Како да создадете тим од вистински професионалци и успешно да ги менаџирате? Времето на строги и намќорести директори е веќе историја во менаџментот. Водете елегантно! Учествувајте во секоја позитивна промена на Вашите вработени. Бидете главна инспирација во Вашата компанија.

Клучното прашање е како да имате комплетна контрола над вработените без да изигравате полицаец? Ја откривме тајната. Создадовме револуционерно решение за сите Вистински менаџери и лидери! Од Вашата најуспешна година Ве дели само еден клик! Закажете термин за бесплатна презентација!

Како да ја имате контролата во Вашите раце?!

Замислете само колку Вашето претпријатие губи за само еден ден од сите вработени по макар 10 минути каснење. Пример 45 вработени x 10 мин. = 450 мин. = 7,5 х, а тоа е 20,6 дена месечно – онолку колку што работи еден вработен цел месец.

Значи годишно Вие буквално фрлате 12 ПЛАТИ, А ТОА ВООПШТО НЕ Е МАЛКУ !!!
И тоа потполно неоправдано – ЧИСТА ЗАГУБА!

Соочете се со бројките! Тие никогаш не лажат. Доколку не сте задоволни од моменталната состојба на Вашата банкарска сметка променете нешто. Нема потреба повеќе од опомени, лоша енергија и расправии.

Конечно во Вашите раце ја имате најмоќната алатка! GATE  KEPEER ќе ги инспирира Вашите вработени да ги направат клучната промена во нивната философија. Нема повеќе простор за грешки и непродуктивно поминато време.

Вработените ги плаќате за вредноста која ја нудат во работното време. Зголемете ја нивната вредност двојно!

Закажете термин за бесплатна презентација!

Наградете ги Вашите вработени за секој нивен напредок и вложен труд!

Секој напредок заслужува награда! Создадете прецизен модул за награди, еднаков за сите вработени. Прецизноста е еднаквоста во пресметувањето на платата е една од најважните работи на кои треба да обрне внимание секоја сериозна компанија. Како да ја пресметате платата на најбрз можен начин согласно сите законски промени, кои се многу чести кога станува збор за личниот доход? Helih L Вашата формула за прецизност!

Можности на HELIX-L – Софтвер за пресметка на плата

HELIX-L ги извршува сите потребни пресметки на плата и функционира секогаш во согласност со најновите и важечки законски регулативи во Република Македонија. HELIX-L исто така ви ги овозможува и следните функционалности:

Прилагоден на законските одредби за пресметка на плата:

  • Редовни часови, Прекувремена работа, Работа на празник, Ноќна работа, Минат труд, Додатоци на плата, Боледување, Годишен одмор, Специјални услови
  • Овозможува комплетно автоматско поврзување со МПИН софтверот на УЈП.
  • Автоматско креирање на годишна даночна пријава за потребите на УЈП. Може да се креира во печатена или електронска форма.

Извештаи:

  • Врз основа на внесените податоци во пресметката на плата, се креираат следните извештаи: Преглед за евиденција на вработени, План за трошоци. Овие извештаи се исто така во електронска форма.
  • Може исто така да се креираат мноштво на извештаи за вработените, список на казнети, нето и бруто примања, отсуства.

Овој софтверски пакет може да функционира независно или како дел од софтверот за сметководствено работење – HELIX-K со можноста за автоматско книжење на плата.

Закажете термин за бесплатна презентација!