fbpx

Нашата мисија да го раздвижиме бизнисот во овој кризен период продуцираше нова специјална можност. Одлучивме да инвестираме 25% од сумата за имплементација на софтверот кој и оваа година е најпосакуван избор кај македонските компании. Јули е најдобар месец за промена! Побарајте го Вашиот ваучер тука!

Подобриот живот започнуваа со промена!

Кога е најдобро време за промена? Сега!!! Одложувањето е погубно за секој бизнис. Постои само еден начин како до поголема продажба, зголемена продуктивност на вработените, поголеми приходи, поголема плата за вработените, подобра наплатаолеснето производство, беспрекорна дистрибуција, софистицирано и елегантно работење  … а тоа е промената! Доста ги одложувате убавите работи за некои подобри времиња. Подобрите времиња нема да дојдат. Промената е во вас! Побарајте повеќе информации!

„Нашата соработка со ЗОНЕЛ Софтвер започна по препорака на компании кои имаат позитивно искуство со Helix. Веќе 10 години го користиме Helix. За овој временски период, софтверот стана незаменлива алатка во секојдневното функционирање на нашата компанија. Сите овие години се доказ за нашето позитивно искуство со Helix.“ – Медикус Хелп

Ваучер

Еве што нема да добиете:

Нема да зборуваме за сите можности кои ќе ги добиете со Helix. Ајде да разгледаме што нема да добиете:

 • Нема да се мачите со ексел табели, пресметки, формули и пак да ги немате сите потребни извештаи.
 • Нема да го потрошите целиот ден во внесување на податоци во некој програм а пак на крајот на месецот да немате ништо.
 • Нема да се грижите дали инспекција ќе тропне на Вашата врата.
 • Нема веќе да имате непроспиени ноќи во периодот на завршни пресметки.
 • Нема да се грижите дали цените ќе ви искочат шашави при правење нивелации и промена на цени.
 • Нема да се грижите дали комитентите се навремено информирани за долгот.
 • Нема веќе да го губите трагот на производите поради несоодветна следливост.
 • Нема веќе да испорачувате роба на клиенти без да имате точни информации за нивниот долг.
 • Нема да се бркате со програмерите околу сите доработки и законски измени во софтверот.
 • Нема да се грижите дали компанијата се движи во посакуваниот правец.
 • Нема да се откажете од Вашите соништа.

„Со Helix работиме од 2005-та година до денес и сме задоволни од можностите што ги нуди. Навремено нуди решение за сите законски промени. Работата е едноставна и прегледна и лесно може нов корисник да се прилагоди на работењето.“ – Стрелец Трејд

Победничка одлука!

Дозволете и ние да инвестираме во Вашата подобра иднина! Знаеме дека Ви е битен секој денар! Само овој јули!!! искористете ја оваа исклучителна можност! Побарајте го Вашиот ваучер! Има луѓе кои целиот свој живот ја чекаат својата шанса додека убавите работи поминуваат покрај нив! Во спортот и во животот победува онаа екипа која ги користи укажаните можности! Постигнете погодок!

Закажете консултативен разговор!