fbpx

Периодот кој следува, од повеќе причини е најдобар за промена на Вашиот софтвер. Особено доколку не сте задоволни од ефикасноста на работењето на вработените, имате потешкотии да ги наплатите побарувањата, не сте задоволни од продажбата и тешко се прилагодувате на новонастанатите проблеми. Токму затоа, за да го олесниме овој период овозможуваме најдобри услови за имплементација на решение кое може да одговори на сите проблеми. Добијте три месеци гратис одржување и најдобра цена од 549 евра за Вашиот нов софтвер! Закажете консултативен разговор!

Зошто сега?

Често компаниите се во недоумица кога е најдобро време да го променат софтверот кој веќе подолго време им ја успорува работата. Некои компании, со цел за да ја започнат годината со нов софтвер, сметаа дека почетокот на годината е најдобар за промена. Во суштина тоа е точно. Но праксата покажува дека промената треба да се направи многу порано. Токму овој месец! Зошто сега? Сигурно не планирате токму во периодот кога се прават завршни пресметки, се ревидира мината година, се прават планови за новата година… да им наметнете на Вашите вработени обуки за нов програм. Сигурно планирате новата година да ја започнете во најдобра форма. Токму затоа, Ве охрабруваме токму сега да направите промена. Доста се мачите со стариот програм! Доста чекате со месеци на законски измени или доработки. Побарајте понуда со најдобра цена!

Ефикасен и комплетно бесплатен процес на имплементација!

Знаеме дека секоја промена е тешка. Но и дека без промена не можеме да напредуваме. Затоа одлучивме да инвестираме во нашата заедничка соработка. Создадовме систем преку кој имплементацијата ќе ја поминеме на брз, едноставен и ефикасен начин. Овој процес има за цел да добиете софистицирано и елегантно решение кое е прилагодено на Вашето работење. И сето тоа го добивате комплетно бесплатно. Еве што добивате:

  • Бесплатни обуки
  • Бесплатно префрлување на податоците
  • Бесплатни доработки и прилагодување
  • Бесплатни нови верзии на програмот во првите 3 месеци
  • Бесплатни законски измени во првите 3 месеци
  • Бесплатна корисничка поддршка во првите 3 месеци
  • Бесплатна техничка поддршка во првите 3 месеци

Направете промена денес. Сега, кога имаме неизвесна економска ситуација и пазар кој се менува многу брзо, од витално значење е да имаме стабилен софтвер. Закажете консултативен разговор!

„Искрено, сѐ најдобро функционира. Никогаш немало проблеми со тоа што нѝ треба. Направен е во согласност со сите законски прописи. Презадоволна сум и од Вашата поддршка.“ – „КОРНИ“ – Трговија на големо и мало со плочки и санитарна опрема

гратис

И Вие заслужувате успех!!!

Долго време, на нашиот пазар, за да се добие квалитетен софтвер, требаше дебело да се инвестира. Тоа го знаат сите луѓе кои на било каков начин се инволвирани во бизнис сферата во нашата држава. Знаеме дека само одреден број на компании реално имаа можност да работат на квалитетен софтвер. Одлучивме тоа да го промениме. Одлучивме да понудиме најдобра услуга со најдобра цена. Не станува збор само за бизнис модел кој помогна денес Helix да стане решение кое го користат најмногу компании во земјава. Туку, тоа е наша мисија дека на крајот, сепак, секој треба да го добие она што го заслужува. Во голема мера бизнисот во нашата држава значи и стрес, страв, инспекции, нестабилен пазар, нелојална конкуренција…

Ја почитуваме секоја минута која ја вложувате да обезбедите плата на секое ново семејство. Затоа сметаме дека заслужувате!

Вие го заслужувате Helix! И тоа по најдобра цена од 549 евра!!! Побарајте понуда!!!