21Јун 2015

Во рамките на развојот и подобрување на своите решенија Зонел Софтвер континуирано работи на развој на нови верзии на своите решенија со цел да излезе во пресрет на барањата и потребите на своите корисници. На 10.06.2015 е промовирана новата верзија на HELIX, тоа е верзијата 5.50. Во новата верзија се имплементирани многу новитети и подобрувањаа […]

21Јун 2015

Зонел Софтвер целосно ги следи најновите релевантни законски измени кои влијаат врз функционирањето на нашите решенија и Веднаш после стапување на сила на секоја ваква законска измена тимот на Зонел Софтвер истата ја имплементира во HELIX. Во изминатиов период се имплементирани неколку Законски промени: Законска 64: Нови шифри за МПИН за ослободување од придонеси 05.2015 […]

25Мај 2015

КОНЕЧНО! Нова страница во работењето на  секој поотмен и помодерен ресторан – софтвер за ресторанско работење на Android Tablet Уреди! Комплетно решение кое значи: – Пристап кој дефинитивно одамна го посакува секој гостин! – Заштеда на време и повеќекратно зголемена ефикасност на вработените за секој ресторан – Непогрешлива сигурност – Гарантирано зголемен промет! – Многу […]

25Мај 2015

  Нема повеќе време за одлагање! Едноставно МОРА да бидете во тек со случувањата на полето на софтверските технологии, ако сакате и Вашите корисници да останат со Вас! Зошто е ова неопходно? Анализите на пазарот велат дека потребата за брза и точна информација е се поголема. Ако останете со досегашните конвенционални методи, дефинитивно заостанувате зад […]

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.