fbpx

Изберете решение

Вашиот бизнис во сигурни раце!

Користете го бесплатно Побарај демо 30 дневен предизвик: ЗОШТО Е ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС? Закажете консултативен разговор!
26Feb 2021

Дигиталната трансформација на компаниите подразбира длабока и забрзана трансформација на деловните активности, на процеси, на надлежности и на модели на бизнисот со цел целосно искористување на промените и на можностите на дигиталните технологии и нивното влијание на компанијата, и тоа на еден стратешки и приоритетен начин земајќи ги предвид сега присутните и идните промени во […]

19Feb 2021

Без оглед дали водите бутик во мал град или футуристичка услуга за изнајмување беспилотни летала, го започнавте Вашиот мал бизнис затоа што уживате да го работите тоа – не затоа што сакавте изговор да останувате будни доцна и да ги средувате книговодствените книги. Освен ако не сте доволно успешни да вработите свој книговодител со полно […]

12Feb 2021

Иако изгледа како едноставно, успешното менаџирање со продавница е вистинска уметност. Зошто во некои продавници едноставно уживаме да купуваме, а во други, едвај чекаме да го земеме производот и да се упатиме кон излезот? Како да изградите хармонија помеѓу продавачите и купувачите? Како да имате целосна контрола над сопствениот бизнис? Доста беше мачење! Потребно Ви […]

08Feb 2021

Зонел Софтвер објавува конкурс за: 1 (Еден) Искусен програмер со следните потребни вештини: Искуство со програмирање во Delphi или Visual Studio (C#) Искуство со MS SQL Server база на податоци Искуство во изработка на Desktop или Web базни апликации Способност за брзо навлегување и прифаќање на веќе изработени проекти и продолжување на развој на постоечки […]

28Jan 2021

Без обврски! Без плаќање! Без договори! Со доверба! Бесплатно! Не станува збор за демо верзија, туку комплетно функционален програм со кој можете да започнете да работите веднаш! Со вклучени сите можности и функции кои Ви се потребни! Прилагоден на Вас. На Вашиот бизнис. Токму онаков Helix каков што посакувате! Ефикасен! Стабилен. Моќен. Брз! Едноставен! Сега кога Ви […]

21Jan 2021

Јануари е месец на посветена работа од наша страна. Месец на законски измени. Месец на промени! Објавивме нова верзија 7.12. Со сите нови законски измени! Го подобривме повторно Helix за да нема застој во Вашето работење. За да бидете ефикасни, прецизни и најдобри во работењето. Верзијата 7.12 ја содржи следнaта опција: Проширени се опциите за […]

21Jan 2021

Нова законска измена? Без грижи! Веќе е имплементирана во Helix. За Вас! За Вашиот Helix да функционира најдобро и во согласност со сите нови и стари закони! Согласно последните промени во Правилникот за посебни податоци, Образецот „ДЕ” е заменет со нов образец. Поради ова е објавена нова Законска измена во HELIX: Законска 99 (14.01.2021):Посебни податоци […]

14Jan 2021

Вистинските пријатели се познаваат кога е најтешко. Ви подаваме рака! Вложуваме во Вашиот бизнис. Во нашето пријателство. Во сигурна и стабилна деловна соработка. Пред Вас е можност која претходно не сте ја добиле од ниту една компанија: 4 месеци бесплатно користете го Helix! Без обврски! Без плаќање! Без договори! Со доверба! Бесплатно! Не станува збор […]

12Jan 2021

Работевме посветено и овој период. Посветени на стабилноста, сигурноста и беспрекорното функционирање на Вашиот бизнис. Гаранција дека секогаш ќе бидете чекор пред Вашата конкуренција! Нова законска измена имплементирана во Вашиот Helix: Законска 98 (04.01.2021):Нов образец ДДВ-04 – нова даночна стапка 10% Законската измена се воведува во согласност со измените и дополнувањата на Законот за данокот […]

08Jan 2021

Остануваме посветени на грижата за Вашиот бизнис да функционира во најдобро светло. Helix е гаранција дека Вашето работење е секогаш согласно сите законски регулативи. И во услови на криза, Вашиот Helix е сè помоќен, посигурен, постабилен… Објавени се две нови законски измени кои се имплементирани во Helix: Законска 97 (04.01.2021): Нов образец за КДФИ Оваа […]

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.