fbpx
22Jun 2020

Кога би имале можност самите да го дизајнирате Вашиот софтвер, што би одбрале? Каков софтвер би креирале? Што е најдобро за Вашиот бизнис во моментов? Според истражувањата, алатките и методите со кои ги извршуваме секојдневните работни обврски, во голема мера влијаат во продуктивноста и целокупниот успех на вработените. Иако ова е многу значаен сегмент на […]

16Jun 2020

Министерството за економија го објави Јавниот повик за финансиска поддршка за зајакнување на конкурентноста на деловните субјекти во пост Ковид-19 периодот. Оваа мерка предвидува финансиска поддршка од 20 милиони евра за сите деловни субјекти од преработувачката индустрија, трговијата и ИТ секторот кои во текот на 2020 година ќе реализираат инвестиција. Главната мерката е да се […]

03Jun 2020

Во деловниот свет, исто како и во спортот, многу често еден вистински потег може да биде клучен за успехот. Во голема мера, успехот во бизнисот зависи од способноста за препознавање на вистинските можности и навремена реакција. Во продолжение прочитајте како да постигнете златен погодок за Вашиот бизнис: Дисциплина Некои луѓе сметаат дека дисциплината ја убива […]

20May 2020

ЕРП решенијата се систем на интегрирани апликации што ги  автоматизираат сложените процеси во компаниите,  како управување со клиенти, човечки ресурси, сметководство, нарачки за купување, продажба, итн. Многу често, луѓето претпоставуваат дека таков ефикасен и ажуриран софтвер е наменет само за големи фирми кои вклучуваат огромна работна сила и бројни процеси. Она што луѓето не се […]

13May 2020

Продажната цена е еден од најзначајните фактори во односот кој го градите со клиентите. Формирањето на продажни цени базирани на погрешни техники без систематски пристап може да има крајно негативен ефект врз профитабилноста на бизнисот. Во продолжение Ви претставуваме неколку практични совети како да одредите идеална продажна цена за Вашите производи: Креирајте цени ориентирани кон […]

07May 2020

Една од најголемите грешки која ја прават дел од компаниите е тоа што на сметководственото работење гледаат само како на законска обврска кон институциите. Сметководствените политики можат да бидат главен показател за напредокот на компанијата и многу значаен фактор во анализата за остварување на успешни деловни резултати. Во продолжение прочитајте колку сметководствените политики влијаат на […]

04May 2020

Тимот на ЗОНЕЛ Софтвер ги следи сите законски измени  кои се поврзани со работењето во HELIX и веднаш истите ги имплементира во софтверот. Со цел Вашиот бизнис да функционира нормално  и во услови на криза и вонредна состојба посветено работиме  без прекини и застој и се грижиме секогаш да Ви овозможиме да работите согласно сите […]

29Apr 2020

Проблемите и предизвиците со кои се соочуваме поради кризата предизвикана од Ковид-19 можат да бидат одлична можност за започнување на нов бизнис. Во суштина, секој проблем претставува одлична прилика доколку имаме добра идеја и визија да го подобриме квалитетот на животот на нашите потрошувачи. Доколку не би постоеле проблеми, луѓето не би имале потреба од […]

21Apr 2020

Нема сомнение дека малите бизниси ќе бидат најтешко погодени од сегашната пандемија со COVID-19. Поголемите бизниси имаат подобри шанси да преживеат, малите бизниси имаат тенденција да живеат само со неколкумесечен проток на пари, така што кога нешто значајно како оваа пандемија се случи, може да биде погубно не само за сопственикот на мал бизнис, туку […]

15Apr 2020

Вонредната состојба и ограниченото движење на граѓаните секако дека имаат огромно влијание на малопродажниот бизнис. Но сепак, ова не значи дека потрошувачите немаат потреба од Вашите производи во овој период на изолација. Сосема спротивно, кај одредени производи потребата и потрошувачката е значително зголемена. Затоа клучно за функционирање на Вашиот малопродажен бизнис е како да се […]

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.