fbpx
21Apr 2020

Нема сомнение дека малите бизниси ќе бидат најтешко погодени од сегашната пандемија со COVID-19. Поголемите бизниси имаат подобри шанси да преживеат, малите бизниси имаат тенденција да живеат само со неколкумесечен проток на пари, така што кога нешто значајно како оваа пандемија се случи, може да биде погубно не само за сопственикот на мал бизнис, туку […]

15Apr 2020

Вонредната состојба и ограниченото движење на граѓаните секако дека имаат огромно влијание на малопродажниот бизнис. Но сепак, ова не значи дека потрошувачите немаат потреба од Вашите производи во овој период на изолација. Сосема спротивно, кај одредени производи потребата и потрошувачката е значително зголемена. Затоа клучно за функционирање на Вашиот малопродажен бизнис е како да се […]

09Apr 2020

Несомнено вонредната или кризната состојба има големо влијание на бизнисот и економијата. Во вакви ситуации, многу е важно е да пронајдеме начин како нормално да функционира нашиот бизнис. Но, вистинска добивка е доколку пронајдеме начин како проблемите и вонредната состојба да ги искористиме како наша предност. Ова не значи да се стремите кон брз профит […]

09Apr 2020

Со цел Вашиот бизнис да функционира нормално  и во услови на криза и вонредна состојба посветено работиме  без прекини и застој и се грижиме секогаш да Ви овозможиме да работите согласно сите законски промени. Новите законски измени се имплементираат во Helix веднаш после нивното објавување од соодветните институции. Имплементирана е нова Законска измена согласно најновите […]

07Apr 2020

Економската криза предизвикана од Ковид-19 вирусот скоро и да не остави компанија која во периодов не е погодена или засегната. Секако дека има дејности кај кои последиците се драстично поголеми, но сепак општ впечаток е дека сите ќе треба максимално да се вложиме за да го надминеме кризата. Затоа, соработката помеѓу компаниите и меѓусебното помагање […]

02Apr 2020

За да задржиме позитивен став во овие тешки времиња треба да почнеме да го бараме доброто и во  ваквите  лоши периоди како што се сега со моменталната ситуација во светот предизвикана од корона вирусот.  Рамнотежа помеѓу работата и животот: Тоа е една од работите за која што секогаш се жалиме? Една од главните причини што […]

01Apr 2020

Производство на квалитетни и безбедни производи е главната и основна цел на сите производствени компании. Сепак, набавката на репроматеријалите, нивниот квалитет и следливост е еден од главните проблеми со кои се соочуваат производствените компании. Одговорноста е голема, па затоа производствениот процес и самата набавка на репроматеријалите мора темелно и правилно да биде документирана. ЛОТ Броевите […]

01Apr 2020

Тимот на Зонел Софтвер и во услови на криза посветено работи на развој на Helix како би ги следиле Вашите потреби и развојот на Вашиот бизнис. Нашата континуирана работа на развој е најголема потврда дека секогаш имате сигурен партнер кој е подготвен за сите предизвици кои ги носи бизнисот. Согласно Вашите барања во овој период, […]

27Mar 2020

Економската криза е депресивна состојба поради која згаснуваат голем број компании. Во кризна состојба, дел од компаниите многу често се одлучуваат да го намалат бројот на вработени или пак да го намалат производството или инвестициите кои продуцираат развој. За жал, поради стравот за сопствениот бизнис, во вакви ситуации често носиме премногу претпазливи мерки кои само […]

24Mar 2020

Почитувани, Ве информираме дека, од утре 24.03.2020, согласно препораките на Владата на Република Северна Македонија, поврзани со Ковид-19, Зонел Софтвер воведува мерки за заштита на клиентите и вработените во Компанијата. Имајќи ги во предвид препораките на надлежните органи, Зонел Софтвер ќе продолжи да работи со полн интензитет, но со работа од дома. Во таа насока, […]

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.