07Фев 2018

Тимот на ЗОНЕЛ Софтвер ги следи сите законски измени кои влијаат врз функционирањето на нашите решенија и Веднаш после стапување на сила на секоја ваква измена тимот на Зонел Софтвер истата ја имплементира во HELIX и со тоа им овозможуваме на нашите корисници нивното работење во секој момент да е усогласено со најновите законски одредби. […]

18Јан 2018

Зонел Софтвер целосно ги следи најновите релевантни законски измени кои влијаат врз функционирањето на нашите решенија и Веднаш после стапување на сила на секоја ваква законска измена тимот на Зонел Софтвер истата ја имплементира во HELIX и со тоа им овозможуваме на нашите корисници нивното работење во секој момент да е усогласено со најновите законски […]

17Јан 2018

Веќе долги години користам квалитетен програм, го надградував, вложував многу во него и задоволен сум како функционира бидејќи комплетно си ја врши својата работа. Зошто би го променил? Дали ова е и Вашето размислување? Тоа е нормално човечко размислување знаејќи го фактот дека ние луѓето генерално се плашиме од промени. И сето ова не треба […]

09Јан 2018

1.Среќни келнери значи среќни и задоволни гости Сите сме биле во ресторани каде келнерите во трката со времето да ги услужат навреме сите гости имаат изморен и скиснат израз на лицето. Набргу таа енергија се проширува  и меѓу гостите и се создава напната атмосфера како во породилно. Како да ги направите Вашите келнери посреќни а […]

02Јан 2018

Тимот на Зонел Софтвер континуирано ги следи сите  најновите релевантни законски измени кои имаат  влиание врз функционирањето на нашите решенија и Веднаш после стапување на сила на секоја ваква законска измена  истата ја имплементира во HELIX. Најновата законска измена која е имплементирана е следната: Законска 76: Пресметка на просечна саатнина од 16 просечни плати. Оваа […]

29Ное 2017

Овие две работи се клучни за успехот на Вашиот бизнис Кои се тие? Зошто едната од нив е пресудна дали ќе напредувате незапирливо кон се поголем профит или ќе Ве однесе во сигурен неуспех со големи долгови? Ние немаме тајни. Ви го предаваме нашето 26 годишно искуство со заслужена доверба од преку 1700 задоволни корисници. […]

28Ное 2017

Премногу производи во Вашата палета, одредени производи буквално ја цицаат заработката која ја носат останатите, полека почнувате да ја губите контролата над Вашиот бизнис… Дали ова Ви звучи познато? Добрата вест е тоа што и во сите овие проблеми и недоумици секогаш постои едно златно јајце. Производ кој е Ваше мало богатство. Производ кој го […]

23Ное 2017

Тимот на Зонел Софтвер континуирано работи на развој на Helix со цел да одговори на барањата и потребите на корисниците. На 23.11.2017 е објавена најновата верзија на Helix – верзија 5.90. Во новата верзија се имплементирани многу новитети и подобрувањаа на нашите решенија. Меѓу другото Верзијата 5.90 ги содржи следниве новости: Во динамичкиот извештај нов […]

25Окт 2017

Како дел од програмата Старт-ап Бизниси за млади, Агенцијата за вработување на Република Македонија објави нов оглас за самовработување на невработени лица до 29 години. Доколку сте млад човек со визија за свој бизнис, мотив за „сам свој газда“, енергија да се борите со предизивиците тогаш имате одлична можност да добиете неповратна финансиска помош дури […]

09Окт 2017

Нашите бизнис софтверски решенија се планирани и структуирани според потребите на нашите корисници. Користењето на HELIX софтверските решенија помага при елиминирање на човечките грешки и овозможува ефективност и конзистентност. Таквата употреба е важна за исполнување на задачите како и за генерирање на извештаи од работењето. Тоа ја зголемува ефективноста на работењето на компанијата. Целта на […]

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.