fbpx

Изберете решение

Вашиот бизнис во сигурни раце!

Користете го бесплатно Побарај демо 30 дневен предизвик: ЗОШТО Е ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС? Закажете консултативен разговор!

Зонел Софтвер континуирано ги развива своите решенија и им додава нови карактеристики со што на корисниците на нашите решенија им отвора нови можности во нивното работење, а една таква можност е Акции во малопродажба. Во рамките на овој развој е развиен нов модул за Акции во малопродажба. Овој модул на корисниците на HELIX им овозможува […]

Зонел Софтвер и натаму со своите иновативни решенија излегува во пресрет на барањата на нашите корисници. На овој начин е создадено и најновото решение на Зонел Софтвер – АМБИОН  систем кој претставува софистицирано решение за мониторинг на амбиентални вредности. Ова решение е изградено врз основа на опсежна анализа на реални кориснички потреби како и пред […]

Во рамките на развојот и подобрување на своите решенија Зонел Софтвер континуирано работи на развој на нови верзии на своите решенија со цел да излезе во пресрет на барањата и потребите на своите корисници. На 10.06.2015 е промовирана новата верзија на HELIX, тоа е верзијата 5.50. Во новата верзија се имплементирани многу новитети и подобрувањаа […]

Зонел Софтвер целосно ги следи најновите релевантни законски измени кои влијаат врз функционирањето на нашите решенија и Веднаш после стапување на сила на секоја ваква законска измена тимот на Зонел Софтвер истата ја имплементира во HELIX. Во изминатиов период се имплементирани неколку Законски промени: Законска 64: Нови шифри за МПИН за ослободување од придонеси 05.2015 […]

КОНЕЧНО! Нова страница во работењето на  секој поотмен и помодерен ресторан – софтвер за ресторанско работење на Android Tablet Уреди! Комплетно решение кое значи: – Пристап кој дефинитивно одамна го посакува секој гостин! – Заштеда на време и повеќекратно зголемена ефикасност на вработените за секој ресторан – Непогрешлива сигурност – Гарантирано зголемен промет! – Многу […]

  Нема повеќе време за одлагање! Едноставно МОРА да бидете во тек со случувањата на полето на софтверските технологии, ако сакате и Вашите корисници да останат со Вас! Зошто е ова неопходно? Анализите на пазарот велат дека потребата за брза и точна информација е се поголема. Ако останете со досегашните конвенционални методи, дефинитивно заостанувате зад […]