fbpx

Нова енергија. Нови идеи. Брз. Ефикасен. Паметен. Моќен. Софтвер кој го чувствува Вашиот бизнис. За прв пат, софтверско освежување во угостителскиот бизнис. Нема веќе памтење шифри, сомнителни сметки, сомнителни загуби, нема веќе нервози, застој… Интелигентно решение кое ќе направи да се чувствувате одлично! Закажете онлајн состанок!

Допрете до клиентите!

Екран на допир. Преглед и распоред на масите онака како што се реално поставени во Вашиот локал. Едноставен начин на креирање на брза сметка, парагон, пресметка, промена на маса, рабат… Нарачка преку мобилни уреди! Централно поврзување со кујна, шанк… Сѐ со само неколку клика на Вашиот touch екран. Токму онака како што Вие посакувате. Целосна слобода да го водите Вашиот бизнис како што сакате. Ништо не е случајно. До клиентите допира сѐ. Допира брзината на услугата. Допира љубезноста. Допира насмевката… Допрете до клиентите! Закажете онлајн состанок!

Што содржи Вашиот нов Helix P2?

Програмски пакет за комплетна материјална и финансиска евиденција на секој ресторан, кафе-бар, сендвичара

 • Сите видови влезни и излезни документи;
 • Автоматско ажурирање лагер и пописни листи;
 • Материјална картица и сè што е законски задолжително;
 • Приемни листи (ПЛТ);
 • Трговска книга (ЕТ);
 • Автоматско раздолжување преку претходно дефинирани нормативи (рецепти);
 • Комерцијална евиденција на промет;
 • Фактури;
 • Преглед на должници;
 • Анализа на промет;
 • Крајно безбеден и под контрола пристап до податоците;
 • Специјални поединечни привилегии на секој вработен;
 • Максимална прегледност и сигурност во податоците;

И сѐ останато што е потребно за да сте среќни и најдобри во Вашата бранша!

Поврзете се со Вашиот сметководител!

Поврзете се ефикасно со Вашиот сметководител. Со само еден клик, целосно поврзување, без разлика дали имате внатрешно или надворешно сметководство. Нема веќе носење на купишта фактури, рачно книжење, грешки, нервоза и проблеми со законот. Поврзете се со Вашиот сметководител!

Тим кој стои позади вас!

Без разлика дали е викенд, празник… тука сме, 24/7 за Вас, за Вашиот бизнис. Техничка поддршка, решавање и отстранување на сите проблеми. Сите измени во законот, софтвер кој константно работи на развој, поткрепен со економско познавање и најдобра корисничка поддршка. Одберете компанија која се грижи за Вашиот бизнис! ! Закажете онлајн состанок!