Нема ништо полошо од локал за брза храна со спора услуга! Гладни и нервозни клиенти, загрижен и нервозен персонал кој се мачи со нарачките благодарение на софтвер од минатиот век. Сигурно Ви е позната оваа слика. За жал многу мал број на сопственици во трката  како да направат најдобра понуда забораваат дека убавата енергија на персоналот  е  најбараниот производ.  Конечно најдовме решение како и во најкритичните периоди кога има најмногу луѓе во објектот Вашите вработени и клиенти да зрачат од ведрина.

Helix P2  – Решението кое долго време го чекаа сите сендвичари, пекари и други угостителски објекти каде брзината на услугата е еден од пресудните фактори за успешноста.  Побарајте презентација! Дознајте како да опслужите најголем број на клиенти за најкратко можно времe!

Сендвичара

4 ЧЕКОРИ ЗА УСПЕХ

1.Променете го стариот и досаден програм

-Доколку сакате брзо и лесно да се движите кон успехот едноставно морате да се ослободите од сиот непотребен товар кој ве успорува. Софтверот треба да ви биде ветар во грбот а не уште една кочница. Одберете го Helix P2  за Ваш сопатник и пријател!

2.Земете го Вашиот бизнис во свои раце

-Водете комплетна евиденција на се што се случува во Вашиот бизнис. Бројките никогаш не лажат! Конечно имате можност да го имате најпрецизниот софтвер на пазарот и максимална контрола на се што се случува во Вашиот бизнис!

3. Покажете дека сте лидер

-Вистинските лидери реагираат додека идејата е свежа и емоцијата на највисоко ниво. Покажете дека сте лидер, направете промена уште денес!

4. Постигнете погодок

Во животот исто како и во спортот не можете да победите доколку не постигнете погодок. Не ја пропуштајте оваа исклучителна можност! Пред вас е најдобрата понуда досега! Искористете 30 % попуст до крајот на овој месец  на најдобриот софтвер специјализиран за сендвичари и пекари!

Резервирајте термин за бесплатна презентација!