fbpx

Конечно, решение за секој Ресторан, кафана, кафе бар!!!

КАКО да го зголемите прометот од 3 до 10 пати ?
Како да постигнете многу поголем успех со многу помалку време, труд и вработени ?

Не експериментирајте – користете потврден метод!
Многу повеќе време за анализа и планирање!

Максимален автоматизам и достапност на секоја информација и во секое време !

Helix P2

НАЈПРОФЕСИОНАЛЕН СОФТВЕР ЗА КАФАНСКО И РЕСТОРАНСКО РАБОТЕЊЕ –

Не само што го штеди Вашето време и пари, туку и неколку пати ги мултиплицира!
И не само тоа. Максимално ја зголемува Вашата професионалност, педантност и брзина што се најбитни елементи за да бидете најконкурентни и најуспешни на пазарот на производи и услуга.

Програмски пакет за комплетна материјална и финансиска евиденција на секој ресторан или кафе-бар.

Сите видови влезни и излезни документи, автоматско ажурирање лагер и пописни листи, материјална картица и сè што е законски задолжително: приемни листи (ПЛТ) и трговска книга (ЕТ). Автоматско раздолжување преку претходно дефинирани нормативи (рецепти).

Комерцијална евиденција на промет, фактури, преглед на должници, анализа на промет. Крајно безбеден и под контрола пристап до податоците со специјални поединечни привилегии на секој вработен.

Максимална прегледност и сигурност во податоците.

И не само тоа. Бидете единствени и воведете во своето работење модерна технологија во служба на Вашите гости:

Ресторанско работење

 

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.