fbpx

Како од сметководител кој нема слободно време, има работа преку глава, работи цел дена за малку пари, води малку фирми… да прераснете во претприемач чиј бизнис расте незапирливо? Тајната е веќе откриена. Постои решение кое ќе Ви помогне да ја направите клучната промена во Вашиот бизнис. Нема веќе нервози. Нема страв од инспекции. Нема расправии со клиенти. Нема грешки во работењето. Сега со најдобра цена од 549 еур! Побарајте бесплатна демо верзија од програмот кој го користат убедливо најмногу сметководители во земјава! Преземете бесплатна демо верзија!

Колку сметководството е профитабилен бизнис?

Денес сметководството е бизнис кој старее. Премногу работа за малку пари воопшто не звучи привлечно. Особено за помладите генерации. Токму затоа денес има се помалку млади кои се одлучуваат за професијата сметководител. Оттаму логично е прашањето: Дали сметководството е профитабилен бизнис? Одговорно тврдиме ДА! Тоа го знаеме од нашите пријатели и клиенти сметководители. Креиравме систем, кој е базиран на елиминирање на сите слабости кои го успоруваат работењето на сметководителите. Одговорно тврдиме дека за рок од една година можете да го зголемите приходот, да водите повеќе фирми за помалку време, да бидете среќни и задоволни од сработеното.

СОВЕТ: Прочитајте 5 правила на успешни сметководители!

Успешна приказна!

Не зборуваме ветер и магла. Туку вистински приказни. Тоа се Ваши колеги сметководители кои се одлучиле да ја направат клучната промена. Ве охрабруваме да ги исконтактирате. Тоа се Ваши колеги кои веќе не ги боли глава кога треба да пресметуваат плата. Тоа се Ваши колеги кои имаат нормален живот и за време на завршни пресметки. Прочитајте неколку навистина успешни приказни  на следниот линк: Успешни приказни!

Започнете со креирање на Вашата успешна приказна уште денес! Закажете консултативен разговор денес!!!

Што ќе се случи во првата година од користењето на Helix?

Промената ќе ја почувствувате уште во првиот месец од користењето, но вистинската разлика ќе можете да ја видите веќе по првата година на користење на Helix. Зборувам за реални бројки и извештаи а не само за чувство.

  • Многу повеќе слободно време;
  • Сите законски промени на дофат;
  • Прилив на најмалку 5 – 10 пати повеќе фирми за книговодство;
  • Крај на секој вид грешки, неиспочитувани термини, немање време и неисполнети обврски, неажурност, бескрајни проверки, прекнижувања
  • Целосен пресврт на Вашиот бизнис

Не одложувајте! Направете промена денес!

БОНУС СОВЕТ:  Како да креирате реномирано сметководствено биро!

Што содржи Helix?

Овој простор е мал за да наброиме дури и само дел од можностите на HELIX. Само некои од нив би биле:

  • Финансиско работење од комплетни денарски и девизни книжења и извештаи до потполно автоматско составување на Завршна пресметка со печатење на обрасци и подготовка на XML датотека;
  • Пресметка на ДДВ и електронско поднесување до УЈП.
  • Материјално работење од денарски и девизен прием и излез, материјални картици, лагер листа, пописни листи, услуги, до производство со нормативи;
  • Пресметка на плата/Лични доходи од припрема и печатење на рекапитулар со автоматско финансово книжење до вирмани, платни списоци, исплатни ливчиња и верзија на програмот богата со информации за бодови, вредност на бод, минат труд, задршки, казни и награди, хранарина, превоз, боледување, … Потполна усогласеност со најновиот систем на ПИОМ! …

Детални карактеристики и видео презентација можете да погледнете на следниот линк: Helix K!

Одлука сега!!!

Не дозволувајте стравот од промени да го држи Вашиот бизнис во стагнација! Ви подаваме рака! Тука сме за заедно да креираме план за сигурен и стабилен раст!

Закажете консултативен разговор денес!!!