fbpx

Работевме посветено изминатиов период. Вашиот Helix се развива систематски и со план кој е фокусиран на подобрување на Вашиот бизнис. Новата верзија 7.20 значи подобрен Helix, со неколку нови можности и функции за кои сме сигурни дека ќе го олеснат Вашето работење и ќе Ви овозможат задоволство и среќа во работењето.

Само некои од новостите:

  • Воведена нова можност за Споредбена анализа од материјална и финансова евиденција,
  • опција за праќање на фактура по мејл од HELIX,
  • систем за автоматско полнење на нарачки врз основа на продадените производи за кои има дефинирано добавувач,
  • креирање на дупликат (копија) од излезна калкулација,
  • Воведена е можност во каса за работа со паралелни сметки,
  • опција за доделување рабат само на селектирани производи ,
  • …..

Сите новини имплементирани во Верзија 7.20 можете да ги погледнете на следниот линк: Верзија 7.20