Драги пријатели,

Имаме одлична вест! Ни претставува огромно задоволство да Ви претставиме одлична деловна можност за сите IT компании! Деловна можност чија основна вредност е стабилна соработка и партнерство базирано на вистински вредности! За да растеме заедно! Овозможуваме специјална привилегија и можност да станете наш деловен партнер!

Профитот е подобар отколку плата! Имате можност буквално за неограничена заработка! Пример, само со една препорака на софтвер за сметководствено работење можете да заработите повеќе од 700 евра! Само со еден повик! Еден искрен разговор! Препорачајте го софтверското решение кое го користат најмногу компании во земјава и заработете од 10 – 35 % од продажбата!

За кои компании е одлична оваа деловна можност?

  • За сите компании кои имаат трговија со компјутерска опрема
  • За сите софтверски компании кои сакаат во своето портфолио да додадат нов моќен производ
  • За сите компании кои планираат развој
  • За претприемачи кои знаат да препознаат одлична прилика
  • За сите Вас кои имате визија за успешен бизнис

Зошто е ова одлична деловна можност?

Helix е софтверско решение кое е присутно на пазарот повеќе од 29 години и го користат повеќе од 1900 компании во земјава. Како Ваш партнер Ви овозможуваме софистицирано софтверско решение кое е најдобра опција за најголемиот број на дејности, со што ќе опфатите повеќе од 90 % од пазарот! Без разлика дали Вашите клиенти се од областа на сметководство, трговија на големо, малопродажба, угостителство, услужни дејности… со Helix како нов производ во Вашето портфолио, можете да понудите решение кое значително го подобрува работењето на секој бизнис. Понудете стабилно, елегантно и навистина кул решение со најдобра корисничка поддршка. Денес потребата од квалитетен софтвер и искрена поддршка е поголема од било кога. Искористете ја оваа можност! Прочитајте повеќе информации на следниот линк: Партнерска мрежа!

Партнерска поддршка

Тука сме за Вас да Ви помогнеме во продажниот процес! Ви овозможуваме бесплатна обука, како и промотивен и едукативен материјал. Добивате неограничена поддршка и заеднички состаноци со Вашите клиенти. Имаме разработено систем кој ќе Ви помогне многу брзо и едноставно да се вклучите во продажниот процес. За стабилно партнерство и соработка базирана на вистински вредности.

Регистрирајте се како деловен партнер на Зонел Софтвер!

Искрено се надеваме на заедничка соработка и Ви посакуваме успешни деловни резултати.

Срдечен поздрав,

Вашиот Зонел Софтвер