fbpx

Изберете решение

Вашиот бизнис во сигурни раце!

Користете го бесплатно Побарај демо 30 дневен предизвик: ЗОШТО Е ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС? Закажете консултативен разговор!

Партнерска мрежа на Зонел Софтвер

ЗОШТО:  

Зонел Софтвер е софтверска компанија која постои од 1992 година. Нашите решенија ги користат преку 1800 клиенти од најразличен профил – трговија, услуги, производство, книговодство, угостителство, маркетинг, државни институции, банки и други финансиски институции.
Наша специјалност се програми за сметководствено, материјално и комерцијално работење со изобилство од менаџерски ориентирани извештаи за продажба. Нашите софтверски решенија се применливи во секој вид на компанија или индустрија.

ШТО ДОБИВАТЕ КАКО  ПАРТНЕР НА ЗОНЕЛ?

Зонел Софтвер е партнерски ориентирана компанија која обезбедува одлични провизии и континуирана поддршка на своите партнери. Кога ќе станете дел од партнерската мрежа на Зонел Софтвер ги добивате следниве погодности:

• Можност за склучување на нови бизнис базирани на Helix решенијата кои се најстабилни, најфлексибилни и најрентабилни на пазарот
• Континуирана промоција на HELIX решенијата и на партнерската мрежа на ЗОНЕЛ СОФТВЕР
• Обука и демонстрација на HELIX решенијата кои ќе се предмет на работа на ПАРТНЕРОТ
• ЗОНЕЛ СОФТВЕР преку својот оддел за поддршка ќе овозможи континуирана поддршка во текот на сите процеси на работа на партнерот: промоција, презентација и имплементација на HELIX решенијата.

ИЗБЕРЕТЕ ТИП НА ПАРТНЕРСТВО ШТО ВАС ВИ ОДГОВАРА:

ПРОМО ПАРТНЕР – Партнерство прилагодено за најразлични типови на компании и поединци кои сакаат да додадат нови производи во своето портфолио

ИТ ПАРТНЕР – Партнерство прилагодено за компании и поединци кои се   занимаваат со продажба на компјутерска опрема и софтвер

ЕКСПЕРТ ПАРТНЕР – Партнерство соодветно за сметководствени бироа, консултантски куќи, ревизорски компании и поединци економски експерти.

РАЗВОЕН ПАРТНЕР – Партнерство наменето за стопански комори, најразлични асоцијации, федерации и други типови на здружување во одредени сектори.

ЕДУКАТИВЕН ПАРТНЕР- Пaртнерство наменето за универзитети, факултети, средни училишта, школи за сметководство и други образовни институции.

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СТЕ ЗА ПАРТНЕРСТВО СО ЗОНЕЛ СОФТВЕР?

Пополнете ја формата подолу и нашите вработени веднаш ќе Ве контактираат со детали за соработка:

  Име (*)

  Email (*)

  Фирма

  Телефон (*)

  Град

  captcha

  4 причини зошто HELIX

  1. Иновативни решенија

   Cloud Решенија

   Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

  2. Ефективни решенија

   Поврзаност на податоците.

   Автоматско книжење.

   Лесно управување.

  3. Исплатливи решенија

   Комплетна поддршка.

   Внимание на детали.

   Зголемена конкурентност.

  4. Интелигентни решенија

   Намалени трошоци.

   Точни податоци за правилни деловни одлуки.