fbpx

Tag Archives: Книговодствен софтвер

Се случува да секој услужен бизнис порано или подоцна се судри со оној незгоден момент кога треба да ги извести  корисниците за зголемување на цените на услугите за да остане профитабилен. Но, дали навистина ова мора да биде непријатно? Не, ако планирате однапред и добро комуницирате со Вашите корисници. Постојат многу причини поради кои можеби […]

Без разлика дали сте вработени, невработени, имате сопствен бизнис или сте трговец поединец, на секој од нас добро ќе ни дојде дополнителен месечен приход. Особено во овие турбулентни времиња. Дополнителен приход може да бидат токму оние средства кои ни недостасуваат секој месец за да имаме комотен живот. Почнете да заработувате екстра профит уште овој месец! […]

Производствената индустрија е многу динамична и конкурентна по природа, императивно е ваквите бизниси да имаат ЕРП решение што може да ја подобри ефикасноста, да ги намали трошоците, да ја зголеми продажбата и профитабилноста, но најважно е, да и овозможи на организацијата да донесе точни, информирани и стратешки решенија. Систем за планирање на ресурси на претпријатието […]

Кога станува збор за промена на софтверското решение, многу компании таа одлука ја донесуваат на почетокот на годината, се со цел да ја отпочнат новата година со ново решение. Сепак, дали ова е најмудрата одлука? Во продолжение прочитајте зошто е најдобро да го промените софтверот токму ова лето: Мирен период – мирна глава! Само мирниот […]

Намалете ги трошоците Не е некоја новост информацијата дека доколку ги намалите трошоците во производствениот процес, ќе имате поголема заработка при продажбата на финалниот производ. Сепак, зачудувачки е фактот дека многу мал број на компании имаат воспоставено сигурен систем за производство кој ја сведува на минимум можноста за манипулација од вработените или пак несовесно користење […]

Во склоп на модулот за автоматска изработка на завршна пресметка, како замена на поранешниот MS Excel образец во кој се експортираа билансите со можност за контрола на АОП правилата, направена е доработка во HELIX Системот како замена за истиот. Имено, во делот за припрема на Биланс на успех, Биланс на состојба и Посебни податоци, постои […]

Тимот на ЗОНЕЛ Софтвер ги следи сите законски измени кои влијаат врз функционирањето на нашите решенија и Веднаш после стапување на сила на секоја ваква измена тимот на Зонел Софтвер истата ја имплементира во HELIX и со тоа им овозможуваме на нашите корисници нивното работење во секој момент да е усогласено со најновите законски одредби. […]

Има многу предности од имплементацијата на HELIX во Вашата компанија. Меѓу големиот број на предности кои ги овозможува имплементацијата на HELIX се и зголемена продуктивност, и ефикасност на работењето, намалени трошоци и рационализација на бизнис процесите. Прочитајте за следните 15 причини зошто да го имплементирате HELIX во секојдневното работење во Вашата Компанија: Конкурентност. Воведувањето на […]

Користењето на HELIX-L софтвер за пресметка на плата може да го забрза процесот на прецизно пресметување на платите, и да овозможи исплататa на платите секогаш да биде навремена. Со овој софтвер се намалува товарот од потребата за разбирање на сложени законски регулативи за пресметка и исплата на личниот доход. Како последица на тоа, тоа исто […]

Што добива Вашата компанија со инсталирање на HELIX пакетот? Ако се занимавате со трговија на големо или мало, производство или услуги, Вам Ви треба софтвер кој е специјално креиран за тие потреби. Едноставно – брза, прецизна и квалитетна работа, перфектна услуга кон Вашите купувачи, а и моментална и прецизна евиденција за Вас. Затоа, HELIX е […]

  • 1
  • 2