fbpx
 • 6. Ангажирајте практиканти

  Одличен начин за регрутација кој ќе Ви помогне како да одберете идеални вработени за Вашиот бизнис, без притоа да го изложите Вашиот бизнис на дополнителни трошоци.

 • 7. Плаќајте ги обврските навремено

  Со навремена наплата, добивате дополнителен попуст и добра финансиска слика за Вашата компанија.

 • 8. Акциски производи

  Производите кои се продаваат споро или воопшто не се продаваат можат да бидат голем проблем во Вашиот план за штедење. Акциските производи се најдобар и докажан модел како да се „ослободите“ од непопуларните производи.

 • 9. Дигитализирајте го Вашиот бизнис

  Како ја зголемувате дигитализацијата во секој сегмент од Вашето работење, така Ви се намалуваат редовните трошоци за хартија, тонери..., но вистинската заштеда со дигитализацијата е заштедата на време, која носи дополнителен приход.

 • 10. Инвестирајте во Вашата подобра иднина

  Одлучете се на промена за стабилен и просперитетен бизнис.