fbpx

Голем број на компании промената на софтверското решение ја одложуваат за почетокот на годината сакајќи да ја „фатат“ годината од почеток. Сепак, дали ова е правилна одлука? Доколку не сте задоволни од моменталното решение, одложувањето само по себе веќе носи голема штета, а кога на тоа ќе се додаде фактот дека можеби не е баш најмудро во периодот кога Вашите вработени се зафатени со завршни сметки и анализи и подготовки за новата година да им натоварите и обуки за нов софтвер. Јуни е најдобар месец за промена!

Направете промена денес! Одберете го Вашето идеално решение!

Мирен ум – мудри одлуки!

Најдобрите одлуки ги носиме кога имаме мирен ум . Понекогаш водењето на бизнис, особено во периодите на гужва, ни ја одзема целата енергија и способноста да носиме паметни одлуки. Најголем дел од бизнисите во летниот период (јуни, јули, август) имаат помирен период од сите аспекти. Нема завршни пресметки, нема почетна состојба, нема толкав обем на работа … Токму затоа овој период е идеален за да направите промена на софтвер. Период кога можете правилно да се посветите на имплементација на софтвер. Период кога можете да се посветите на учење, обуки, испробување на нови начини во работењето. Направете промена денес!

„Тишината е извор на сила“
Лао Це

Брза и ефикасна имплементација на Вашиот нов софтвер?

Нов софтвер? Проблеми со инсталација? Никако не можете да научите како функционира софтверот? Сè Ви изгледа различно од понудата? Сè Ви е комплицирано? Имате застој во работењето? Компанијата трпи загуби? Веќе сто пати се покајавте зошто сте направиле промена? Процесот на имплементација на нов софтвер е најважен сегмент од услугата која треба да ја добиете од Вашиот софтверски партнер. Заборавете на сите проблеми. Одберете ефикасна имплементација на Вашиот нов софтвер. Што е најважно во периодот на имплементација? Ви подготвивме специјален прирачник: Имплементација на софтвер.

Какво решение ми е потребно за успешен бизнис?!

Без разлика дали сте сметководител, имате трговија на големо или мало, или пак сте во областа на услужниот сектор или угостителството… Можеме да Ви препорачаме решение кое е најдобро за Вашиот бизнис:

Паметен софтвер за ресторан од 360 евра!

Кул софтвер за Вашата продавница од 297 евра!

Моќен софтвер за сметководство од 549 еур!

Ефикасен софтвер за комерцијално работење од 328 еур!

Одберете го Вашето идеално решение! Побарајте понуда!

Направете промена денес!

Донесете правилна одлука и направете позитивна промена во Вашиот бизнис. Одлучете да станете брилијантни и најдобри во Вашата област! Закажете консултативен разговор!