fbpx

Иако изгледа како едноставно, успешното менаџирање со продавница е вистинска уметност. Зошто во некои продавници едноставно уживаме да купуваме, а во други, едвај чекаме да го земеме производот и да се упатиме кон излезот? Како да изградите хармонија помеѓу продавачите и купувачите? Како да имате целосна контрола над сопствениот бизнис? Доста беше мачење! Потребно Ви е поинакво решение. Бидете кул! Одберете интелигентно менаџирање со Вашата продавница:

Helix P – победничка енергија во Вашата продавница!

Нова енергија! Нова победа! Потребен Ви е победнички софтвер! Немојте да купувате програм кој само ќе Ви ја замени касата! Тоа веќе го имате. Во бизнисот не заработуваат секогаш најмногу оние кои работат најмногу. Немојте да бидете од оние со лоша судбина! Пописи, нивелации, упросечувања… ништо од ова веќе не мора да правите рачно. Конечно благодарение на споредбените извештаи, и автоматизмот согласно извештаите за кусок и вишок пописот веќе никогаш нема да биде мачен процес. Промената на цените не мора да биде квантна физика! Сега можете да направите автоматска нивелација со само еден клик. Постои беспрекорен систем за упросечување на набавните цени. Водете елегантно наместо напорно! Грижите нé оддалечуваат од нашите цели. Нарачајте навистина кул софтвер од 297 ЕУР! Овозможуваме да платите на колку сакате рати! Никогаш немало подобра понуда! Прашајте што Ве интересира!

Што содржи Helix P?

Сè што е потребно за да бидете брзи, ефикасни и најдобри! Сè што е потребно за да сте одлично расположени! Сè што е потребно да сте среќни и задоволни од тоа како се одвиваат дневните работни активности и како долгорочно се развива Вашиот бизнис.

Ова е мал дел од карактеристиките на Helix P:

  • Единствен шифрарник и ценовник на производи со опис и цена на секој производ и нивно групирање по основни типови како и посебна бар-код идентификација;
  • Влез и излез преку приемница, повратница, парагон или сторно парагон и автоматско ажурирање на ПЛТ и ЕТ;
  • Едноставно креирање парагон, работа со него, користење бар-код читач, калкулатор за остаток за враќање, додавање и корекција на производи во парагонот, насочување на прометот од готовина, доделување попуст за одредена картичка, печатење на фактура…
  • Раздвоено отчитување на остварен промет од готовина, кредитни картички или вкупно за сите или поединечен извештај за вработените, дневно или за одреден период со податоци за количина, цена и износ за секој продаден производ;
  • Отчитување промет групиран по тарифни даночни групи со сите претходно наведени параметри;
  • Автоматско раздолжување и ажурирање на лагер-листа;
  • Лагер листа со податоци за количина и продажен износ за секој производ со можност за групирање на производи од сличен тип …

Ова е само дел од можностите. Прочитајте ги сите карактеристики и погледнете видео презентација за Helix P на следниот линк: Helix P.

Одберете екипа која сака да помогне

Денес зборот поддршка ја изгуби вистинската вредност поради неговата употреба како услуга во бизнисот. Сакаме да знаете дека имате поддршка од нас, но во вистинска смисла на зборот. Тука сме. За сите проблеми. За Вас! За Вашиот бизнис! За да се чувствувате добро. За да растеме заедно! Закажете консултативен разговор!