fbpx

Изберете решение

Вашиот бизнис во сигурни раце!

Користете го бесплатно Побарај демо 30 дневен предизвик: ЗОШТО Е ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС? Закажете консултативен разговор!

Зонел Софтвер целосно ги следи најновите релевантни законски измени кои влијаат врз функционирањето на нашите решенија и Веднаш после стапување на сила на секоја ваква законска измена тимот на Зонел Софтвер истата ја имплементира во HELIX. Најновите две законски измени 73 и 74 се однесуваат за креирање на Excel датотека за ДДВ Евиденции. Овие законски […]

Секој ден, се повеќе нови бизниси за големопродажба и дистрибуција ги отвораат своите врати, а многу повеќе се во фаза на затворање затоа што не можат да продолжат да се борат со конкуренцијата. Со цел да се одржи успешен дистрибутивен центар во ова деловно опкружување, треба да се воведе систем за ефикасно управување со сите […]

Потребата од моќен  ERP софтвер за малопродажба е неизбежна имајќи предвид дека повеќето традиционални сопственици на продавници низ целиот свет сега работат со многу мала маржа и се соочуваат со зголемена конкуренција од новите малопродажни формати, како што е електронската трговија и веб-продавниците. Замислете да управувате со бизнис во кој имате  повеќе продавница со постојано […]

Како да дознаете кој  Софтвер за големопродажба е соодветен за Вашата компанија и за Вашиот бизнис за големопродажба? Кога ќе започнете со изборот на нов софтвер поставете ги следниве три прашања: За што Ви е потребен софтверот? Колку е соодветен софтверот за Вашиот бизнис? Колку е сигурен добавувачот на софтвер? За што Ви е потребен […]

Има многу предности од имплементацијата на HELIX во Вашата компанија. Меѓу големиот број на предности кои ги овозможува имплементацијата на HELIX се и зголемена продуктивност, и ефикасност на работењето, намалени трошоци и рационализација на бизнис процесите. Прочитајте за следните 15 причини зошто да го имплементирате HELIX во секојдневното работење во Вашата Компанија: Конкурентност. Воведувањето на […]

Наближуваат завршните пресметки? Пренос на салда, пописи, отворање нова година, архивирање, …? Потребен Ви е пристап од повеќе локации, извештаи и планирање? Оставете ги зад себе сите проблеми што ги носи секоја нова календарска година … Сакаме само да Ве информираме кој е најсоодветниот софтвер за Вашиот бизнис! Вашиот продажен ланец од повеќе градови никогаш […]

Зошто е важна анализата на профатибилноста за една компанија? Оваа анализа додава дополнителна димензија на вашето познавање на вашите бизнис операции, многу подлабоко од она  стандардното: кој продал, кому и колку. Традиционалните сметководствени софтвери за мали и средни претпријатија само го пресметуваат профитот со едноставно пребивање на уплати и исплати на крајот на еден пресметковен […]

Зонел Софтвер целосно ги следи најновите релевантни законски измени кои влијаат врз функционирањето на нашите решенија и Веднаш после стапување на сила на секоја ваква законска измена тимот на Зонел Софтвер истата ја имплементира во HELIX. Најновата законска измена која е имплементирана е следната: Промените се воведени поради донесување на измените и дополнувањата на Законот за […]

Изборот на сметководствен софтвер не мора да биде комплициран. Еве три прашања на кои треба посебно да обрнете внимание, кога избирате софтвер за Вашиот бизнис: Колку сте подготвени да платите? Зошто ви е потребен Сметководство Софтвер? Кои функции треба да ги поседува сметководствениот софтвер за да одговара на Вашите потреби? Колку сте подготвени да платите? Цените […]

Многу компании воведуваат систем за планирање на ресурсите на претпријатето (ERP). Еден ERP софтвер е интегриран систем со кој се управуваат внатрешните и надворешните ресурси на компанијата. Конкретните причини поради кои компаниите инвестираат во оваа технологија се разликуваат, но обично, намалување на трошоците и зголемувањето на продуктивноста се на врвот на листата на причини за […]