ЗОНЕЛ Софтвер се грижи за Вас! Не ја пропуштајте оваа исклучителна можност! Само овој месец! Инвестирајте во нов софтвер за хотелско работење и комплетно бесплатно добијте го најдобриот софтвер за ресторанско работење! Одлучивме да ставиме крај на аматерското и недоволно проверено работење во угостителството. Создадовме софтвер каков што долго време чекаа сите угостители!

Ајде заедно да креираме елитен имиџ на Вашиот ресторан! Ајде Вашиот хотел да го направиме место за вистинско уживање. Вашите гости го заслужуваат најдоброто! Хотелот и ресторанот треба да функционираат максимално компактно и поврзано. Helix е најдоброто решение за Вас во моментов! Резервирајте го Вашиот бесплатен софтвер уште денес!

хотелско

Зошто го добивате Helix P комплетно бесплатно?!

 • Бидејќи Вашиот хотел и ресторан треба да дишат како едно. Погрешно воспоставената комуникација помеѓу секторите е погубна за бизнисот.
 • Бидејќи знаеме дека секој денар Ви е важен и дека не заслужувате да ги фрлате парите на експериментални софтвери.
 • Бидејќи контролата на Вашиот бизнис треба да ја имате Вие а не Вашите келнери.
 • Бидејќи местото на стариот дос програм му е во музеј.
 • Бидејќи знаеме дека сте кул и модерни и не робувајте на старите навики.
 • Бидејќи потребна Ви е компанија која има јасно дефиниран план за развој на своето софтверско решение.
 • Бидејќи не сакаме да гледаме келнери со скиснат израз на лицето и атмосфера како во породилно благодарение на програм од минатиот век.
 • Бидејќи одлучивме Вашите гости никогаш повеќе да не бидат нервозни. Работењето со Андроид таблети ќе Ви донесе значително побрза услуга и модерен и елегантен изглед на Вашиот ресторан.
 • Бидејќи потребна Ви е беспрекорност. За жал, луѓето по природа најмногу ги паметат грешките.
 • Бидејќи во животот се е важно. Еден недостаток води кон друг, исто како што и една позитивна промена води кон друга.
 • Бидејќи угостителскиот бизнис е начин на живот. Одлучете да бидете елегантни!
 • Бидејќи Вие сте најважни!
 • Бидејќи Helix H и Helix P е тандемот кој ќе Ве направи шампиони!
 • Бидејќи го заслужувате најдоброто!

Искористете ја оваа неповторлива можност! Резервирајте го Вашиот бесплатен софтвер уште денес!