fbpx

КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИОТ ХОТЕЛ

Helix H

Едноставно работење на Вашата рецепција!
Значително побрза услуга!
Секогаш задоволни гости!

Програмски пакет за хотелско работење.

 • Внес и регистрација на гости и соби
 • Дефинирање попусти
 • Корисничко дефинирање и ажурирање на шифрарници за:
  • Соби и типови на соби
  • Поглед на соба
  • Услуги и ценовници
  • Тип на престој
  • Статус Одржување на соба
 • Извештај за процентуална исполнетост на соби и други детални извештаи
 • Одјава на гости
 • Различни типови на наплата – фискални сметки (готовина и кредитни картички), фактури, ….
 • Печатење фактури – денарски и девизни со можност за печатење на фактурите на повеќе јазици.
 • Можност за групни резервации и изработка на фактури за туристички агенции
 • Менаџерски извештаи на мобилен телефон
 • Печатење детална сметка за гостин
 • Досие за гостин
 • Извештаи (за избран временски период) за резервирани и слободни соби
 • Извештај (за избран временски период) – листа на гости кои треба да се чекираат тој ден
 • Извештаи за искористеност на собите во хотелот.
 • Дефинирање на ценовници за соби
 • Извештаи за МВР за странски и домашни гости

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.