Кога би имале можност самите да ги одредите условите под кои би го купиле Вашиот нов софтвер, што би одбрале? Какви услови најмногу Ви одговараат?

За прв пат! Ексклузивна можност! Не верувам дека некогаш сте добиле прилика за ваква зделка од било која компанија! Ви овозможуваме најдобра можност досега!!! Одберете самите какви услови сакате! Пишете ни уште денес!

Оваа можност е ограничена само на 4 клиенти!

Бидете еден од оние кои ќе донесат вистинска одлука и ќе ја искористат оваа неповторлива прилика.

Каков софтвер би одбрале за Вашиот бизнис?

Кога би имале можност самите да го креирате Вашиот идеален софтвер, што би одбрале?

Кажете ни кој е идеалниот софтвер за Вас! И немојте да бидете скромни во барањата. Можеби и самите ќе се изненадите што сè можете да добиете.

Побарај бесплатна демо верзија

Одлучивме да Ви дадеме еден мал предизвик. Работете 30 дена како успешните! Пробајте го Helix демо комплетно бесплатно во следните 30 дена! Дали за 30 дена користење на Helix ќе се случат некакви поголеми промени во Вашата компанија? Не. Helix нема да Ве направи поуспешни преку ноќ. Но секако ќе имате одлична можност да работите на систем кој знае како функционира Вашиот бизнис. Софтвер кој Ве приближува до успешните и нивниот начин на работа. Helix ќе Ви овозможи многу информации, моќни алатки, извештаи… Ќе дознаете нови можности како да завршите повеќе работа за рекордно кратко време. Ајде да почнеме! 30 дена бесплатно! Без никакви обврски! Не мора да се претплатувате!

Ви подаваме рака

Ако сметате дека сега не е вистинско време за било каква инвестиција сосема Ве разбираме. Сите ги делиме истите проблеми. Кризата не погоди сите. Сакаме искрен и директен однос. Ајде пишете ни за сите Ваши барања? Каков софтвер сакате и под какви услови? Ви ветувам дека секој Ваш предлог е многу значен за нас. Ви ветувам дека ќе бидете среќни и задоволни од нашиот одговор. Стабилно деловно партнерство значи взаемно разбирање и поддршка.