fbpx

Никогаш немојте да се задоволувате со површни и недоволно проверени работи. Доколку сакате вашиот бизнис забрзано да расте – потребен Ви е најдобриот софтвер! Знаеме дека можеби сте мала или микро компанија и се соочувате со финансиски тешкотии и дека секој денар Ви е важен и пресуден за опстојувањето на бизнисот,  меѓутоа немојте да размислувате сиромашно и да се задоволувате со трошките мачејќи се со Вашиот стар и евтин програм.  Helix K Gold го создадовме токму за Вас! Заштедете 1550 евра уште денес!  

Побарајте презентација!

Комплетно решение за Вашиот бизнис

Убавите работи не се само за богатите и големи компании, прифатете ја нашата понудена рака ,дозволете да инвестираме и ние во Вашиот бизнис. Почувствувајте како најздодевните обврски од тековното работење може да ги претворите во најубава мелодија.

Што го прави Helix K Gold поразличен од сите други програми на пазарот? Нашата љубов кон Вас!  Helix K Gold низ овие 26 години е развиван токму врз основа на најголемите болки од Вашето работење и слабости на останатите софтвери.  Helix K Gold претставува наша одлука да создадеме најефикасно решение за секоја Ваша главоболка.

  • Одлучивме никогаш повеќе еден сметководител да не мора да книжи рачно и да биде дактилограф наместо сметководител и го создадовме најдобриот автоматизам за книжење!
  • Одлучивме дека сметководителите треба да имаат мирен сон и во периодот од јануари до март и создадовме автоматизам со кој можете да изработите завршна пресметка за помалку од две минути!
  • Одлучивме никогаш повеќе наплатата да не претставува најболниот проблем на една трговска компанија и го создадовме најдобриот модул за комерцијално работење!
  • Одлучивме никогаш повеќе да не се грижите дали инспекција ќе тропне на Вашата врата и го создадовме најпрецизниот софтвер без можност за грешка!
  • Одлучивме никогаш повеќе да не мора да распишувате меѓународна потерница по програмерот за да бидат имплементирани неопходните доработки или законски измени и создадовме најдобра корисничка поддршка!
  • Одлучивме никогаш повеќе да не мора да плаќате цело богатство за да добиете квалитетен софтвер и на најдобриот софтвер му ја доделивме најдобрата цена од 549 ЕУР!
  • Одлучивме дека загриженоста не одговара со Вашата визија за успешна компанија и го создадовме единствениот софтвер кој нуди доживотна гаранција за насмевка на Вашите лица!

Деловниот живот не подразбира само посветено работење до емоционално и физичко исцрпување. Постојат и убави, елегантни и софистицирани моменти!  Резервирајте презентација!