fbpx

Детали за опцијата  вградена во новата вонредна Верзија  7.11 верзија на HELIX пакетот:

Шифрарници
  • Додадена нова опција во Шифрарник на производи -> Специјални опции -> “Масовна промена на тарифа”. Со клик на опцијата се појавува  можност за избор за промена на тарифа, тарифа2 или промена на двете тарифи со внесената тарифа, само на селектираните производи.