fbpx

Нова успешна приказна. Уште еден корисник на Helix кој не себично за Вас споделува дел од нивните тајни за успех.

Евро Зан е компанија која веќе 27 години со своите сметководствени услуги помага на голем број македонски компании да бидат поуспешни во својата работа.

Во продолжение прочитајте ја оваа уникатна приказна за која сме сигурни дека ќе Ве инспирира на позитивни промени.

За почетоците

Почетоците на сметководственото биро Евро-Зан се од  1993 год. На почеток работевме рачно. За да си ја олесниме работата во 1995 год. купивме компјутер.

Нашата мисија

Нашата мисија е да се надградуваме и усовршуваме во сметководството.

Книговодствени услуги за успех во Вашиот бизнис!

Со нашите услуги им помагаме на клиентите да имаат поголем успех во работата.

Наши идни планови

Нашите планови за во иднина е да имаме соработка со повеќе компании.

Евро зан

За Зонел Софтвер

За Зонел Софтвер дознавме преку други фирми кои го користеле програмот на Зонел Софтвер и решивме и ние да склучиме договор за соработка.

Нашето искуство со Helix

Ние веќе 12 години го користиме програмата на Helix и сме задоволни бидејќи ни ја олеснува работата.

Нашиот рецепт за успех

Нашиот рецепт за успех е што редовно посетуваме семинари и со тоа се надоградуваме во работата.

Наше златно правило за успех!

Тајната на нашиот успех е во тоа што имаме меѓусебна соработка со клиентите и брзо и ажурно ги книжиме нивните документи.