Успехот секогаш започнува со инспирација. Во периодот кој следува ќе имате можност да прочитате серија приказни на успешни македонски компании – корисници на Helix кои не себично за Вас споделуваат дел од нивните тајни за успех.

Продолжуваме со Дигиком Компјутери – компанија која со своите производи и услуги од областа на информациските системи е главна поддршка на голем број македонски компании.

Во продолжение прочитајте ја оваа уникатна приказна за која сме сигурни дека ќе Ве инспирира на позитивни промени.

За почетоците

Од 1994 година работиме во областа на производи и услуги на информациски системи.

Нашата мисија – Сите ИТ услуги на едно место

Компанијата ДИГИКОМ / DIGIKOM се развива во фокус на Системска Интеграција и како Партнер за сите ИТ услуги за сите клиенти со кои соработуваме.

Клиентите се наши партнери и ние се докажуваме дека сме вистинска инвестиција.

За Зонел Софтвер

Дигиком е корисник на Зонел софтвер околу 20години. Зонел Софтвер има искуство и референци од 1992год што е повеќе од доволно за да ја освои довербата на сите постоечки како и потенцијални корисници на ERP софтвер кои сакаат побрз напредок..

Нашето искуство со Helix

Софтверот за материјално и финансово работење со дополнителни деловни извештаи како што е Helix на Зонел Софтвер е една од најбитните работи веднаш после организационата структура и квалитетот на вработените и тимот во една фирма.

Со добар софтвер успехот на фирмата и вработените се прегледува, контролира и е мерлив за да се откриваат и грешките како и да се унапредува организацијата и профитот на целокупното работење на сите во фирмата.