fbpx

За да можеме да Ви испратиме конкретна понуда за нашите решенија (софтвер за книговодство, материјално и комерцијално работење, малопродажба, ресторанско, хотелско, контрола на работно време)  која е соодветна на потребите на Вашата компанија, Ве молиме да ги пополните потребните информации во формата подолу.

Нашите вработени ќе Ве контактираат веднаш после испраќањето на овие податоци и ќе Ви испратат понуда соодветна на Вашите барања.

  Име (*)

  Email (*)

  Телефон (*)

  Фирма (*)

  Заинтересирани за (*)

  Град (*)

  Опис на барање(*)

  4 причини зошто HELIX

  1. Иновативни решенија

   Cloud Решенија

   Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

  2. Ефективни решенија

   Поврзаност на податоците.

   Автоматско книжење.

   Лесно управување.

  3. Исплатливи решенија

   Комплетна поддршка.

   Внимание на детали.

   Зголемена конкурентност.

  4. Интелигентни решенија

   Намалени трошоци.

   Точни податоци за правилни деловни одлуки.