fbpx

Tag Archives: попуст

Со привршувањето на оваа за сите нас, би рекол, луда година, можеме да констатираме неколку работи. Ситуацијата во кој сите се најдовме не потсети колку ни се важни семејството, пријателите, колегите… Не научи дека сите треба да функционираме заедно, иако сме можеби физички одвоени. Меѓу другото не научи колку е важно за еден систем доброто […]

Нашата мисија да го раздвижиме бизнисот во овој кризен период продуцираше нова специјална можност. Одлучивме да инвестираме 25% од сумата за имплементација на софтверот кој и оваа година е најпосакуван избор кај македонските компании. Јули е најдобар месец за промена! Побарајте го Вашиот ваучер тука! Подобриот живот започнуваа со промена! Кога е најдобро време за промена? […]

Економската криза предизвикана од Ковид-19 вирусот скоро и да не остави компанија која во периодов не е погодена или засегната. Секако дека има дејности кај кои последиците се драстично поголеми, но сепак општ впечаток е дека сите ќе треба максимално да се вложиме за да го надминеме кризата. Затоа, соработката помеѓу компаниите и меѓусебното помагање […]

Површно работење значи сиромашен и површен бизнис! Никогаш немојте да се задоволувате со трошките. Доколку сакате исклучителен бизнис потребно Ви е решение кое ќе Ве инспирира на развој во сите сегменти! Нашата мисија да го раздвижиме бизнисот продуцираше нова специјална можност. Одлучивме да инвестираме 25% од сумата за имплементација на софтверот кој и оваа година […]