fbpx

Tag Archives: Апликативен софтвер

Кризата по правило најмногу ги погодува микро и малите компании. А за време на криза ретко кој е фокусиран на инвестиции. И тоа можеби е и најголемата грешка, бидејќи мудрите инвестиции во тешки времиња, носат стабилна иднина. Сакам да им се обратам на сите микро компании кои изминативе години мака мачат да ги покријат сите […]

Започнувањето на бизнис е возбудлив но во исто време може да биде и стресен процес доколку од почеток не го поставите Вашиот бизнис на здрави темели. Ви претставуваме топ 5 совети како успешно да ја лансирате Вашата компанија на пазарот. 1. Истражете и разберете го пазарот Стравот од непознато е најголемата кочница која не оддалечува […]

Многу компании воведуваат систем за планирање на ресурсите на претпријатето (ERP). Еден ERP софтвер е интегриран систем со кој се управуваат внатрешните и надворешните ресурси на компанијата. Конкретните причини поради кои компаниите инвестираат во оваа технологија се разликуваат, но обично, намалување на трошоците и зголемувањето на продуктивноста се на врвот на листата на причини за […]

Што добива Вашата компанија со инсталирање на HELIX пакетот? Ако се занимавате со трговија на големо или мало, производство или услуги, Вам Ви треба софтвер кој е специјално креиран за тие потреби. Едноставно – брза, прецизна и квалитетна работа, перфектна услуга кон Вашите купувачи, а и моментална и прецизна евиденција за Вас. Затоа, HELIX е […]

Многу сопственици на компании не се во можност целосно и соодветно да ги следат финансиските показатели на работењето на нивните компании поради недостаток на квалитетни извештаи и несоодветно следење на трансакциите. Да се знае во кој правец се движи вашиот бизнис, е од витално значење во создавањето на една успешна компанија. Затоа се потребни лесни […]

Многу мали и средни претпријатија веруваат дека можат да успеат без професионален софтвер за книговодствено, материјално и комерцијално работење. Тие веруваат дека нивната работа е едноставна па затоа може лесно да се контролира со увид во неколку табели. Често, ова не е вистина. Следуваат 10 убедливи причини за имплементација на HELIX – професионален софтверски систем: […]