fbpx
1.16.5

Новости

Софтверски партнер кој нема план како да реагира на законските измени и не Ви е од некоја корист. Знаеме дека секоја законска измена е стресна, особено ако сте сметководител. Тоа значи Сизифовска работа и бркање со програмерите за да се направи законската измена. И на крајот, таа никогаш не е направена на време и онака […]

Можност која ја посакува секој сметководител. Ефикасно и моќно поврзување со сите Ваши клиенти. Со само еден клик целосно преземање на работењето! Нема веќе внесување на купишта фактури. Сѐ е брзо и едноставно! Дознајте како да се поврзете! Производство, трговија, малопродажба … Нема проблем! Можеби водите различни фирми. Можеби некој од Вашите клиенти има комплицирано […]

Работевме посветено изминатиов период. Вашиот Helix се развива систематски и со план кој е фокусиран на подобрување на Вашиот бизнис. Новата верзија 7.20 значи подобрен Helix, со неколку нови можности и функции за кои сме сигурни дека ќе го олеснат Вашето работење и ќе Ви овозможат задоволство и среќа во работењето. Само некои од новостите: […]

ZONEL Software oбјавува конкурс за Асистент за корисничка подршка Знаења и потребни вештини: Познавање на корпоративно работење на една компанија од аспект на книговодство (финансово, материјално, малопродажба, плати, изготвување анализи и комерцијални извештаи) Позитивен, неконфликтен пристап во контакт со комитентите и изразен сенс за нивно задоволство Позитивно истакната особина за добро изразување и составување дописи […]

Како од сметководител кој нема слободно време, има работа преку глава, работи цел дена за малку пари, води малку фирми… да прераснете во претприемач чиј бизнис расте незапирливо? Тајната е веќе откриена. Постои решение кое ќе Ви помогне да ја направите клучната промена во Вашиот бизнис. Нема веќе нервози. Нема страв од инспекции. Нема расправии […]

Остануваме посветени на Вашиот бизнис. Бидејќи сакаме Вашето работење да нема застои и да бидете чекор пред конкуренцијата. Новата законска измена е веќе имплементирана во Вашиот Helix. Законска 100 (19.04.2021):Финансиска поддршка за плати за 02,03 месец 2021 година поради кризата од Covid19“ Оваа Законска измена е врз основа на Законот за финансиска поддршка на работодавачите […]

Финансиското здравје е еден од најдобрите показатели за потенцијалот на Вашиот  бизнис за долгорочен раст. Анализите укажуваат на тоа дека сопственици на компаниите кои имаат доволно познавања на деловните финансии, имаат компании со поголеми приходи и профит, повеќе вработени и генерално поголем успех. Првиот чекор кон подобрување на финансиската писменост е да направите финансиска анализа […]

1. Поголема брзина значи поголем капацитет Каде е моќта на сметководителот? Една производствена компанија ако сака да расте, го зголемува производствениот капацитет. Како може едно сметководствено биро да го зголеми капацитетот, покрај зголемувањето на бројот на вработени? Како да опслужите повеќе клиенти? Ако сметководственото работење го споредиме со производство ќе заклучиме дека брзината на работењето е всушност главната […]

Како сопственик на бизнис, секогаш барате начини да ги намалите трошоците. Се разбира, намалувањето на трошоците Ви помага да го зајакнете протокот на пари. Како сопственик на бизнис, знаете дека протокот на готовина е важен. Бизнисот кој има стабилен и постојан проток на готовина може да напредува. Негативниот готовински тек, од друга страна, предизвикува пропуштени […]

Како да создадете тим од вистински професионалци и успешно да ги менаџирате? Времето на строги директори е веќе историја во менаџментот. Водете елегантно! Учествувајте во секоја позитивна промена на Вашите вработени. Бидете главна инспирација во Вашата компанија. Клучното прашање е како да имате комплетна контрола над вработените без да изигрувате полицаец? Ја откривме тајната. Создадовме револуционерно […]