fbpx

Зонел Софтвер објавува конкурс за:

1 (Еден) Искусен програмер со следните потребни вештини:

 • Искуство со програмирање во Delphi или Visual Studio (C#)
 • Искуство со MS SQL Server база на податоци
 • Искуство во изработка на Desktop или Web базни апликации
 • Способност за брзо навлегување и прифаќање на веќе изработени проекти и продолжување на развој на постоечки апликативни решенија

Клучни задачи и одговорности:

 • Изработка на парцијални или нови програмски решенија
 • Самостојно и совесно извршување на секоја задача
 • Темелно тестирање на секоја завршена задача или операција
 • Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови
 • Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти во екипа со повеќе учесници

Позитивно би било оценето следното искуство во програмирање:

 • Изработка на финансиски и ERP апликации (материјално, финансово, плата)
 • Работа на поголеми проекти со MS SQL Server бази на податоци
 • Работа на Desktop или Web апликации со ажурирање на податоци преку интернет

Вашето CV испратете го на konkurs@zonel.com.mk. Рок за аплицирање 19.02.2021

ZONEL SOFTWARE
2401-204, 2402-274
konkurs@zonel.com.mk
www.zonel.com.mk