fbpx

Зонел Софтвер објавува конкурс за:

3 (Три) Програмери практиканти со следните потребни вештини:

  • Без искуство, со завршен факултет или  студент по информатика  
  • Интерес за програмирање во Delphi и MS SQL Server податочни бази
  • Искуство со MS Office и Microsoft Windows
  • Способност за брзо учење и прифаќање на знаења од областа на програмирање
  • Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти

Клучни задачи и одговорности:

  • Посетување неколкудневен курс по програмирање во Delphi во заеднички прифатливи термини
  • Со успешно завршување на курсот, секој практикант добива потврда и можност за продолжување со следно ниво дообука и можност за вработување.

Позитивно би било оценето следното искуство во програмирање:

  • Одредено искуство со програмирање во Delphi или Visual Studio (C#)
  • Искуство со MS SQL Server бази на податоци
  • Искуство со Desktop или Web проекти или апликации со ажурирање на податоци преку интернет

Вашето CV испратете го на konkurs@zonel.com.mk. Рок за аплицирање 14.02.2020

Практиканти

ZONEL SOFTWARE
2401-204, 2402-274
konkurs@zonel.com.mk
www.zonel.com.mk