Корисничка поддршка и одржување:

HTML кориснички ориентирана верзија на Help програм за помош и објаснување на програмот; И нешто што го нема ниеден програм во Македонија: Мултимедијално ЦД со преку 13h снимен видео материјал директно од работа со HELIX!!! Непроценлива помош и водич директно со слика и говор кој може да го слушате неограничен број пати и баш кога Вие ќе посакате !!!

Специјално формираниот тим на ЗОНЕЛ Ви нуди и други не помалку важни погодности поврзани за пакетот HELIX.

Покрај комплетен и квалитетен програм добивате и бесплатна доживотна обука изворно од стручни лица кои од сам почеток активно работат на негово дизајнирање.
Нови или промена на вработен(и), одамна некористени заборавени опции – неограничен број пати повторување на обуката и тоа во Ваши простории !
Не сте од Скопје ? Тоа не е никаков проблем. Како што рековме неограничена бесплатна обука во Вашите простории.

За сите подетални информации јавете се веднаш во ЗОНЕЛ или притиснете овде.

Секогаш прецизни и навремени промени на HELIX поради промани во законските прописи.

Екипата на ЗОНЕЛ Ви стои на располагање и за секаков вид интервенција низ цела Македонија.

Покрај интервенции поврзани со HELIX и Вашите податоци нудиме и можност за извесни дополнувања по Ваша желба.

ЗОНЕЛ Софтвер Ви стои на располагање со професионални совети и препораки околу изборот и набавка на работни станици, сервер, умрежување, совети за одржување.

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.