20Јул 2018

ZONEL Software oбјавува конкурс за вработување на Асистент за корисничка поддршка и Call Center Знаења и потребни вештини: Познавање на корпоративно работење на една компанија од аспект на книговодство (финансово, материјално, малопродажба, плати, изготвување анализи и комерцијални извештаи) Позитивен неконфликтен пристап во контактот со комитенти Позитивно истакната особина за добро изразување и составување дописи со […]

25Апр 2018

ZONEL Software Објавува оглас за Програмер Знаења и потребни вештини: – Пожелно е искуство во некоја од следниве програмски околини: Delphi или Visual Studio – Работа со MS SQL Server бази на податоци – Способност за брзо навлегување и прифаќање на веќе изработени проекти и продолжување на развој на постоечки апликативни решенија Клучни задачи и […]

4 причини зошто HELIX

 1. Иновативни решенија

  Cloud Решенија

  Мобилност, флексибилност и модерен деловен стил

 2. Ефективни решенија

  Поврзаност на податоците.

  Автоматско книжење.

  Лесно управување.

 3. Исплатливи решенија

  Комплетна поддршка.

  Внимание на детали.

  Зголемена конкурентност.

 4. Интелигентни решенија

  Намалени трошоци.

  Точни податоци за правилни деловни одлуки.